OBJAVIO DIRLJIV STATUS

Vrećo podijelio tužnu vijest, majka mu se bori s teškom bolešću: 'Nisi sama, uvijek sam tu i zaštitit ću te'

Instagram
06.12.2020.
u 13:51

Božo je u emotivnom statusu koji joj je posvetio napisao kako njegova majka boluje od raka. Objavio je uz to fotografiju na kojoj se drže za ruke, a ona je odjevena u crvenu haljinu koju je glazbenik nosio na koncertu

Bosanskohercegovački umjetnik, 37-godišnji Božo Vrećo, na društvenim mrežama je otkrio tužnu vijest. Naime, u emotivnom statusu koji joj je posvetio napisao je kako njegova majka boluje od raka. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu sa koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati... Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog 'zlikovca' pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti, hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim, srno moja nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža) je tu uz tebe da te zaštiti!" stoji u objavi uz fotografiju na kojoj se Božo i majka drže za ruke, a ona je odjevena u njegovu haljinu koju je nosio na jednom koncertu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije