U TEŠKOM STANJU

Vratar PSG-a teško stradao samo dan nakon osvajanja naslova: Helikopterom prevezen u bolnicu

Sergio Rico
GONZALO FUENTES/REUTERS
28.05.2023.
u 17:22

Sergio Rico je u subotu navečer u Strasbourgu na utakmici u kojoj je PSG postao prvak Francuske bio na klupi, a u nedjelju ujutro je već bio u Andaluziji gdje je doživio nesreću u vožnji blizu svoje kuće u El Rociu

Drugi vratar Paris Saint-Germaina Sergio Rico hospitaliziran je u "ozbiljnom stanju" nakon nesreće koja mu se dogodila na jahanju u Andaluziji, objavio je francuski prvoligaš  nedjelju. "U teškom je stanju", rekao je glasnogovornik PSG-a, ne navodeći detalje o okolnostima nesreće.

Kako piše dnevnik "Marca", španjolski reprezentativac je u stabilnom stanju. Rico je nakon nesreće prevezen helikopterom u bolnicu Virgen del Rocio u Sevilli, gdje je stavljen na aparate za održavanje života, javlja lokalni televizijski kanal Canal Sur.

Rico je u subotu navečer u Strasbourgu na utakmici u kojoj je PSG postao prvak Francuske bio na klupi, a u nedjelju ujutro je već bio u Andaluziji gdje je doživio ovu nesreću u vožnji u blizini svoje kuće u El Rociu, u pokrajini Huelva, navode isti mediji. U PSG je stigao 2019. iz Seville i za pariški klub je odigrao 24 utakmice.

Podsjetimo, Ricov klub je jučer u ogledu s Strasbourgom odigrao 1:1 i time osigurao ovogodišnji naslov prvaka Francuske. Pogodak koji je Parižane odveo do zaključnog boda prvenstva jedno kolo prije kraja zabio je Lionel Messi po asistenciji Kyliana Mbappéa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije