REVIVAL KULTNE SERIJE

Vraćaju se Brandon, Kelly i društvo s Beverly Hillsa

18.08.2018.
u 10:29

Ian Ziering, “Steve”, rekao je da je okupljanje pitanje vremena

Posljednja epizoda serije “Beverly Hills” emitirana je prije 18 godina, no i danas se smatra najvažnijom teen serijom svih vremena. 

Tijekom 1990-ih godina serija je rušila je rekorde gledanosti, a glumačku postavu učinila zvijezdama. Bio je to prvi televizijski projekt koji je bio usmjeren na tinejdžersku populaciju.

Glumac Ian Ziering glumio je Stevea Sandera, a najnovijim izjavama dao je naslutiti da postoji mogućnost da se ponovno na malim ekranima okupi originalna glumačka postava.

– Uvijek postoji mogućnost. Razgovaramo i imamo ideje. Mislim da je samo pitanje vremena. Puno se o tome priča na društvenim mrežama, mnogi navijaju da se ponovno okupimo, stoga vjerujem da će se dogoditi – rekao je Ziering.

Slično je prošle godine izjavio i kolega iz serije Luke Perry kada je rekao kako bi pristao na novi „Beverly Hills“ ako se smisli dobar koncept i scenariji.

Ziering je danas najpoznatiji po filmskoj franšizi „Sharknado“, a uskoro se očekuje izlazak posljednjeg nastavka. Nastupa i kao striper u poznatoj skupini Chippendales. Jennie Garth glumila je zanosnu plavušu Kelly Taylor, a poslije se pojavljivala u brojnim serijama poput „What I Like About You“ i „Mystery Girls“.

Kći producenta serije Tori Spelling glumila je Donnu Martin svih 10 sezona. Sa suprugom Deanom McDermottom snimala je reality emisiju, a Tori je danas medijski najpopraćenija glumica iz originalne postave. 

Brian Austin Green utjelovio je Davida Silvera, a ostao je dugi niz godina na malim ekranima. Miljenik žena Luke Perry glumio je Dylana McKaya. Trenutačno glumi u hit seriji „Riverdale“. Posvetio se kazališnim ulogama pa je zaigrao na daskama Broadwaya i londonskog West Enda.

Jason Priestley postao je tinejdžerski idol nakon uloge Brandona Walsha. Osim što je glumio u nekoliko filmova i serija, posvetio se i režiji. Shannen Doherty (Branda Walsh u seriji) napustila je kultnu seriju nakon četiri sezone zbog navodnog lošeg ponašanja na setu. Glumica je otkrila 2015. godine da ima rak dojke od kojeg se nedavno izliječila.

Gabrielle Carteris s 29 godina glumila je 16-godišnju Andreu Zuckerman. Izvršna je direktorica filmske organizacije SAG-AFTR, a nedavno je u svojoj kolumni za The Hollywood Reporter zamolila da se ženama u filmskoj industriji ne naglašavaju njihove godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?