Rucner o Kalemberu:

Volimo se kao da smo još u braku

Ana Rucner
14.02.2016.
u 13:10

  Nikad nismo bili par koji si je priređivao iznenađenja, čak ni kad smo bili vjenčani. To što je Vlado uvijek kraj mene je najljepše što može napraviti za mene. Njegova i sinova sreća su sve što mi treba, kaže Ana Rucner .

Violončelistica je preksinoć 33. rođendan slavila svirajući i pjevajući na otvorenju bara u Zagrebu. Na gažu je došao i Vlado Kalember (62), s kojim je Rucner osam godina bila u braku i imaju sina Dariana (9).

- Kad imaš dijete, ono mora biti na prvome mjestu, bez obzira na probleme roditelja. Vlado i ja smo najbolji prijatelji. Nastavili smo se voljeti i poštovati bez obzira na razvod - kaže Ana. S njom se slaže i Kalember, kojemu je bilo prirodno doći na gažu bivše supruge.

- Naravno da sam tu zbog Ane, ali i druženja s prijateljima - komentirao je Vlado. Rucner je prije večernjeg slavlja imala i kućnu rođendansku proslavu, prenosi 24sata.hr

- Ujutro me je probudila dostava torte. Sa sinom sam popila dječji šampanjac i izmazila se prije nego što je otišao u školu. Darian je pravi mali fakin koji mi gotovo svaki dan, a ne samo za rođendan, donese neki dar, makar crtež - izjavila je Ana. Iako je od roditelja naslijedio gene za glazbu, učenika trećeg razreda više zanimaju strojevi i roboti pa mu je mama nedavno ispunila želju i upisala ga na edukaciju iz robotike.

- Čini mi se da će Darian biti budući znanstvenik - rekla je violončelistica. Ana poslije rođendanske gaže putuje u Sarajevo, gdje će snimati spot za pjesmu s kojom će ove godine predstavljati BiH na Eurosongu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije