Drugo lice

Volim osjetiti adrenalin i vjetar u kosi

30.11.2015., Stobrec - Pjevac Jole Cagalj na motoru.  Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
06.12.2015.
u 00:06

Pjevač Joško Čagalj Jole prvi je motor kupio sa 23 godine, a danas vozi Yamahu V-Max i lud je za lokalnim cestama

U Novu godinu uz pjesme popularnog Splićanina Joška Čaglja Jole uplesat će Mostarci. Do tada ima još niz koncerata, ali kada siđe s pozornice, osim predanog supruga i oca, Jole je i strastveni motorist.

– Oduvijek sam volio prirodu, adrenalinske sportove i motore. Odakle ta ljubav, nemam pojma jer moj otac, recimo, nije vozio motore. Uglavnom, vozim Yamahu V-Max, a to mi je sedmi motor u životu... Brza je, ali ne stišćem je do kraja. Ne volim se voziti po autocesti, uvijek sam na lokalnim cestama na kojima ne vozim preko dopuštene brzine. Iako, ima dijelova izvan naseljenih mjesta na kojima si možete dati oduška ili, kako ja kažem, volim se ispuhati – kaže Jole i nastavlja:

– Prvi sam motor kupio kada su mi bile 23 godine, zbog čega moja mama, naravno, nikako nije bila oduševljena. A ni ja ne bih volio da me jednog dana neka od moje tri kćeri traži da joj kupim motor ili da s bilo kim sjedaju na nj. Radije bih im priuštio neke autiće pa neka se voze.

Vozio se, kaže, i po Dolomitima i po Španjolskoj, ali za vožnju su mu najljepše naše ceste.

– Dok su moje cure male i dok su uz mene, trudim se provesti što je više vremena s njima. Ali kad su u školi, uzmem si slobodno, baš kao neki dan kada sam navukao odijelo i otišao malo do Makarske, do Zagvozda – veli te dodaje da ga supruga Ana ne prati na motoavanturama.

– Nije da mrzi motore, sjest će iza mene da odemo do grada, ali ne bih je mogao dobiti da navuče odijelo i tri dana uživa sa mnom na asfaltu i u prašini – smije se. 

Ključne riječi

Komentara 1

GR
grodar
06:16 06.12.2015.

To žaba

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije