Dean Pelić

Voditelj binga, maneken i pisac izdao je knjigu

17.11.2015.
u 06:45

Šarmantni voditelj "TV Bingo showa" na HRT-u, maneken, vlasnik diplome menadžmenta, a sada i pisac. Sve je to Dean Pelić, koji je na Interliberu predstavio svoju prvu knjigu, zbirku kolumni koje piše za jedan portal pod naslovom ""Njegova strana priče Tebi", a u izdanju Menarta.

– Još mi uvijek nije jasno da imam knjigu, a kamoli da je nakon izlaska zauzela prvo mjesto najprodavanijih knjiga. To je ostvarenje sna starog petnaestak godina – kaže Dean i objašnjava:

– Naime, tada sam napisao svoj prvi roman. Imao sam 14 godina, slao ga na razne adrese, ali nisam ga uspio objaviti. Sada je sve došlo na svoje.

Talent za pisanje naslijedio je, kaže, od oca. Mogli bismo ga opisati kao džentlmena i miljenika žena čiju promociju na Zagrebačkom velesajmu nisu propustile brojne žene iz cijele Hrvatske. U svojim kolumnama, pa tako i knjizi, piše o životnim temama, a posebno, o muško-ženskim odnosima.

– Imam tradicionalne poglede na svijet. Tako sam odgojen – kaže.

Na pitanje je li ga neka sretnica već uhvatila u ljubavnu mrežu, odgovara:

– Još nije naišla ona koja može pratiti moj tempo. Soliram i čekam pravu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije