NA INSTAGRAMU

Vlatka Pokos šokirana prizorom na koji je naišla u Splitu: ‘Osobno ću podnijeti kaznenu prijavu’

29.07.2023.
u 18:07

Vlatka se javila na Instagramu putem kojeg je najavila i kaznenu prijavu. Radi se o fotografiji broda na kojem joj je jedan detalj upao u oko.

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (53) ljetne dane provodi u Splitu, a svojim se obožavateljima javila jer ju je jedan prizor posebice šokirao. Vlatka se javila na Instagramu putem kojeg je najavila i kaznenu prijavu. Radi se o fotografiji broda na kojem joj je jedan detalj upao u oko.

- Na splitskoj rivi nalaze se brojni štandovi, koji nude razne izlete brodom - započela je pored fotografija koje možete vidjeti OVDJE pa dodala:

- Šokantno je vidjeti da se upravo na jednom brodu nalazi zločinačko, ustaško slovo “U”, pod čijom simbolikom su u Drugom svjetskom ratu u Hrvatskoj ubijene desetine tisuća ljudi. Licemjerno pozivaju ljude imenom “4U”, sto bi trebalo značiti “Za tebe/vas”, ali nije jasno uključuje li to crnce, Židove, Rome i sve one koji nisu čistokrvni Arijevci, poput onih koji su osmislili ovaj “divan” marketinški potez?! Koji slavi upravo CRNU boju ustaških zločinaca na svom brodu - napisala je.

- Nadam se da će biti primjereno kažnjeni a ja ću osobno podnijeti kaznenu prijavu. Ovu ideologiju mogu si odnijeti iza brda, otkud je dogmizala. Split je simbol otpora fašizmu i ustašluku i ovo je nedopustivo. Koliko znam, u Hrvatskoj je zabranjeno promoviranje fašističkih, nacističkih i ustaških simbola pa molim odgovarajuće institucije da promptno reagiraju - napisala je.

Podsjetimo, Vlatka tijekom odmora na našoj obali često pratitelje iznenadi fotografijama u jednodijelnom kupaćem kostimu koji joj ističe figuru. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije