Odlazi iz Hrvatske

Vlatka Pokos prodaje stan sa svojom golom slikom

 Vlatka Pokos
05.03.2016.
u 14:43

Voditeljica i pjevačica za svoj 2,5-sobni stan od 54 četvorna metra u visokom prizemlju traži 120.000 eura

Kao što je i najavila, tako je i napravila, Vlatka Pokos (45) prodaje stan u Kordunskoj ulici u Zagrebu kako bi se mogla iseliti iz Hrvatske u potrazi za boljim životom.

Voditeljica i pjevačica za svoj 2,5-sobni stan od 54 četvorna metra u visokom prizemlju traži 120.000 eura. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe s kuhinjom po mjeri i blagovaonicom, spavaće sobe te kupaonice. Stanu pripada i spremište u podrumu od dva kvadrata, pišu 24sata.hr. 

Na fotografijama agencije za nekretnine, koja ga prodaje, vidi se da voditeljica vježba i kod kuće pa joj tako u dnevnom boravku na podu stoje bučice za ruke, koje su njezina slaba točka. Vlatka ljubi sliku svoju pa joj u blagovaonici pokraj glačala visi njezina velika fotografija. Prije petnaestak godina voditeljica se fotografirala potpuno gola, a grudi je prekrila pismo torbicom. Slogan na reklami za zagrebački šoping centar glasio je 'Obuci me'.

Vlatka na radnom stolu drži sliku znanstvenika i izumitelja Nikole Tesle, u čijoj udruzi volontira šest godina. Obožava čitati biografske knjige o Tesli, koje na plažu nosi kao lagano ljetno štivo.

- Bivši dečko Zlatko Maletić i suprug Josip Radeljak nikad mi nisu htjeli pomoći oko stana. Dovoljno zarađujem da mogu otplaćivati kredit. Priuštit ću si i Diorove haljine, govorila je Vlatka.

Dok je Pokos živjela u tom stanu, nije bila omiljena susjeda. Stanarka Ljiljana Stošić, koja živi kat ispod voditeljice, prije osam godina žalila se da joj curi voda iz Vlatkina stana.

Strop u kuhinji joj je bio poplavljen, a Pokos se na Ljiljanine probleme oglušivala, ali na kraju je ipak obećala susjedi popraviti cijevi perilice za rublje i štednjaka kako bi mogla nesmetano kuhati. Popravak je stajao 1000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije