uživa na odmoru

Violeta iz "Boljeg života" mami uzdahe u šestom desetljeću, pozirala je u bikiniju: "Žena koja ostavlja bez daha"

Foto: Instagram
1/3
20.10.2021.
u 20:21

Lidija je najpoznatija po ulozi Violete iz serije "Bolji život", a srpska glumica redovito dijeli fotografije iz privatnog života. Lidija često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu. Iako je već u šestom desetljeću za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente,

Glumica Lidija Vukičević (59) objavila je fotografije iz Zanzibara gdje se trenutno odmata. Lidija je pozirala u bikiniju koji je naglasio njezinu figuru, a fotografije na kojima pozira u pijesku oduševile su njezine obožavatelje.

- Drago more, zahvaljujem ti što činiš da se osjećam malom, smirenom, inspiriranom i slanom. Sve u isti mah. Svatko treba u nešto vjerovati, ja vjerujem da trebam živjeti ovdje - napisala je Lidija uz fotografiju, a ubrzo su se nanizali brojni lajkovi i komplimenti.

Foto: Instagram

"Neponovljiva žena", "Prezgodna", "Vrh", "Svjetska, a naša", "Lidija prelijepa", "Najbolja", "Kada je netko savršeno čaroban", "Sirena"," Izgledate prelijepo, gotovo savršeno", "Žena koja ostavlja bez daha"," Prirodna ljepota", samo su neki od komentara. 

Inače, Lidija je najpoznatija po ulozi Violete iz serije "Bolji život", a srpska glumica redovito dijeli fotografije iz privatnog života. Lidija često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu. Iako je već u šestom desetljeću za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a početkom ove godine je za srpsko izdanje magazina Story otvoreno pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

- Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je 58-godišnja Lidija u intervju, a njezin novi dečko 15 je godina mlađi od nje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?