GANULA PRATITELJE

Viktorija Rađa posvetila dirljivu poruku suprugu Dini, u komentarima se javile poznate Hrvatice

Instagram
25.04.2021.
u 17:05

"Ma čudo ste", poručila im je dizajnerica Matija Vuica, dok je Iva Radić tek kratko napisala "Divni ste".

Proslavljeni košarkaš Dino Rađa jučer je proslavio 54. rođendan, a tim povodom emotivnu čestitku uputila mu je i supruga Viktorija Rađa (43) .

- Sretan ti rođendan ljubavi... Ne znam više kome bi zahvalila šta postojiš - napisala je Viktorija u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom. Objava je ganula njezine brojne pratitelje, a ispod fotografije zaredale su se čestitke, ali i komentari na račun izgleda sretnih supružnika.

"Ma čudo ste", poručila im je dizajnerica Matija Vuica, dok je Iva Radić tek kratko napisala "Divni ste". 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Viktorija i Dino u kolovozu ove godine proslavit će 20. godišnjicu braka u kojoj su dobili dvojicu sinova. Njihova obitelj nedavno se povećala i za jednog četveronožnog ljubimca, psa dobermana, kojim se Viktorija odmah pohvalila na Instagramu. 

"Mini mini", našalila se u opisu fotografije. Na fotografiji se vidi i dio prostranog dnevnog boravka koji je uređen u elegantnim sivim i crno bijelim tonovima.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, prije otprilike dvije godine preselili su se iz Splita u Zagreb, a u kolovozu ove godine će proslaviti 20. godišnjicu braka. Viktorija i Dino u braku su dobili dva sina, Roka (17), i Niku (12) , a Dino iz prvog braka, s bivšom suprugom Željanom, ima i sina Duju (23). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije