SKANDAL NA ROĐENDANU

VIDEO Zaručnica uhvatila igrača Cityja u klinču sa suparnicom i pukla, sve je objavljeno!

Foto: Screenshot
09.12.2019.
u 18:49

Mladi se engleski napadač upustio u uživanje u stražnjici neke nepoznate dame

Brod tone, a igrači Manchester Cityja se odlično zabavljaju. Raheem Sterling proslavio je u nedjelju u hotelu Hilton u Manchesteru 25. rođendan, i to u društvu brojnih suigrača, ali je u dobrome raspoloženju otišao predaleko što je izazvalo skandal.

Naime, mladi se engleski napadač upustio u uživanje u stražnjici neke nepoznate dame, što je njegovu zaručnicu Paige Milian toliko izbacilo iz takta da je fizički odgurnula djevojku.

Je li ga eventualno potom kaznila i kako, javnosti nije poznato, ali je po ljubomornom ispadu zauzela mjesto svoje suparnice i nastavila uveseljavati raspojasanog nogometaša.

I doista, nije Sterling odavao da je iole snužden unatoč subotnjem porazu, i to od gradskog rivala Manchester Uniteda na Etihadu.

Tim se neuspjehom Manchester City od vodećeg Liverpoola udaljio na 14 bodova, pa sve ukazuje na to da neće obraniti naslov prvaka Engleske. Raheem Sterling i Paige Milian dobili su lani sina Thiaga, a on iz prethodne veze ima još i djevojčicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije