KOD KIMMELA

VIDEO Jennifer Lopez prokomentirala bračnu situaciju prvi put nakon glasina o rastavi

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Reuters/Pixsell
24.05.2024.
u 07:34

Iako vidno samozatajna, Jennifer je ipak nakratko spomenula Afflecka, odnosno skupocjeni zaručnički prsten s kojim ju je prije 20 godina slavni glumac zaprosio.

Posljednjih tjedan dana svjetska javnost bruji o problemima u raju jednog od najpoznatijih holivudskih parova - Jennifer Lopez Bena Afflecka. I dok medijski napisi uglavnom ne izlaze izvan okvira glasina, latino-diva je sinoć gostovala u popularnom kasnovečernjem showu 'Jimmy Kimmel Live!' povodom promocije novog projekta na Netflixu. Kod istoimenog voditelja Lopez je progovorila o filmu 'Atlas' i upoznavanju njezinog uzora Barbre Streisand, no Kimmela i publiku najviše je zanimao njezin ljubavni status.

Iako vidno samozatajna, Jennifer je ipak nakratko spomenula Afflecka, odnosno skupocjeni zaručnički prsten s kojim ju je prije 20 godina slavni glumac zaprosio. Prisjetila se komentara Streisand na spomenuti prsten: - Dakle, to je veliki dijamant, upitala je Barbra, na što joj je JLO potvrdno odgovorila. Slavni par tada je raskinuo zaruke, a svoju ljubav konačno su okrunili 2022. vjenčanjem na luksuznom imanju zvijezde filma 'Argo'. Na detaljnije informacije o njihovom trenutnom odnosu javnost će očito još trebati pričekati.

 

 

Naime, lavinu glasina o raskidu pokrenule su tvrdnje kako supružnici više od mjesec dana nisu viđeni u javnosti, potom je 51-godišnji režiser uslikan bez vjenčanog prstena, a objektivi kamera konačno su ulovili Jennifer i Bena prilikom dolaska na priredbu Affleckovog sina Fina.

Dvojac je isprva djelovao dobro raspoložen, no njihovo raspoloženje se promijenilo nakon što su shvatili da interes paparazza ne jenjava. Kasnije su fotografirani i dok sami sjede u automobilu, a pažnju je privukao jedan detalj. Točnije, Ben je ovaj put na ruci nosio vjenčani prsten koji je prethodno skinuo tijekom sastanka s bivšom suprugom Jennifer Garner i njihovo troje djece. 

Podsjetimo, priču o razvodu pokrenuo je portal In Touch Weekly. Prema njihovim napisima, Affleck se odlučio razvesti od pjevačice i glumice. Izvor im je kazao kako je Afflecku dosta te da je za razvod kriva Jennifer.

Obožavatelji su već primijetili da Ben i Jennifer već tjednima ne provode vrijeme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja, unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja. Benovo službeno opravdanje zašto nije nazočio Met Gali glasilo je da je zauzet snimanjem filma ''The Accountant 2'', međutim izvor In Toucha tvrdi da je odlučio razvesti se od slavne pjevačice.

- Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje -, tvrdi izvor.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije