PREHRAMBENE NAVIKE

Victoria Beckham otkrila što najviše voli jesti, a njezin izbor zabrinuo je obožavatelje

Victoria Beckham
Pa/Pixsell
06.10.2021.
u 07:39

Od djetinjstva ne jede crveno meso i mliječne proizvode, a na njezinom jelovniku svaki dan je povrće kuhano na pari kojeg začini samo s octom.

U čemu se krije tajna vitke linije 47-godišnje pjevačice i modne dizajnerice Victorije Beckham? Pitanje je koje je zanimalo brojne žene, pa je to pitanje u podcastu River Cafe Table 4 Ruth Rogers postavila Victoriji pitanje o njezinoj prehrani, a odgovori koje je supruga nogometaša Davida Beckhama dala mnoge slušatelje podcasta su iznenadili i ne mogu vjerovati kakve prehrambene navike ime Victoria.

- Kada je hrana u pitanju zvučat ću poprilično dosadno. Što mi se sviđa? Pa volim tost od cjelovitih žitarica sa soli. - odgovorila je Victoria na pitanje što najviše voli jesti. Dodala je i kako je noćna mora svakom restoranu jer je jako izbirljiva i njezina lista namirnica je dosta skromna.

Od djetinjstva ne jede crveno meso i mliječne proizvode, a na njezinom jelovniku svaki dan je povrće kuhano na pari kojeg začini samo s octom. Rekla je kako jako pazi što jede i to još od vremena kada je nastupala s djevojkama iz grupe Spice Girls. Tada su na turnejama diljem svijeta obilazile brojne vrhunske restorane, a Victoria se suzdržavala od ugljikohidrata i kaloričnih jela, a tome je vjerna i danas.

Obožavatelji koji su slušali ovaj podcast na društvenim mrežama su se podijelili u dvije skupine. U prvoj su bili ono koji nisu mogli vjerovati da je Victoria priznala da jede tost koji spada u ugljikohidrate, a druga skupina je bila zabrinuta jer smatraju kako ovakav način prehrane nije baš najbolji odabir. - To nisu cjeloviti obroci. Mislim da to nije zdravo - piše u jednoj od objava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije