VAŽAN DAN

Veselje u obitelji Ćorluka! Franka ganula obožavatelje emotivnom objavom

21.07.2021.
u 21:53

Franka Batelić na Instagramu je čestitala treću godišnjicu braka suprugu Vedranu Ćorluki te podjelila neke od zajedničkih uspomena

Pjevačica Franka Batelić (29) i nekadašnji nogometaš Vedran Ćorluka (35) danas slave treću godinjicu braka. Tim povodom Franka se na Instagramu obratila suprugu te je podijelila nekoliko slika s njihovog vjenčanja. 

'Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana. Kako veeeeeć? Hvala na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle... Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema.. Da… Stvari se mogu promijeniti ali mi ostajemo isti', napisala je pjevačica.  

'Vekiiii sretna nam godišnjicaaaa!!! Volimo te tatich', dodala je. 

Franka i Vedran Ćorluku vjenčali su se u srpnju 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Mladenci su nakon crkve otišli na feštu u vilu Meneghetti gdje se nastavilo slaviti do ranih jutarnjih sati. 

Kumovi na vjenčanju bili su im Vedranov brat Hrvoje te Frankina prijateljica Stefani Vozila. Mladenka je nosila vjenčanicu Caroline Herrere, koju je kasnije zamijenila “laganijom” haljinom eNVy rooma. Kad je u pitanju cvijeće, Franka nije imala posebne zahtjeve. Odlučila se za jednostavne ruže bež boje. 

Podsjetimo, Vedran Ćorluka nakon samo 13 dana napustio je posao pomoćnog trenera u Lokomotivu iz Moskve, a zatim je i obrisao društvene mreže. 'Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti, rekao je Ćorluka, a objavio je klub na službenoj stanici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije