POSEBAN DAN

Veliko slavlje kod Harryja i Meghan! Archie slavi 2. rođendan, čestitku mu uputili Kate i William

06.05.2021.
u 12:11

Prije točno dvije godine na svijet je stigao sin princa Harryja i bivše glumice Meghan Markle, maleni Archie. U domu odbjeglih članova kraljevske obitelji od jutra vlada veselje, a čestitku malenom slavljeniku uputili su stric i strina, princ William i Kate Middleton.

- Sretan drugi rođendan Archieju - poručili su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na svom službenom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj Meghan, Harry i Archie poziraju s kraljevskom obitelji. Fotografija je nastala prije njihova napuštanja Velike Britanije i preseljenja u Ameriku.



Inače, Meghan je nedavno najavila da u lipnju stiže i njezina prva dječja knjiga 'The Bench' koja govori o odnosu oca i sina.  Knjiga je najnoviji pothvat Meghan Markle i njezinog supruga princa Harryja, unuka kraljice Elizabete, otkako su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se u Los Angeles s njihovim sinom Archiejem prošle godine. 

Dječja knjiga, nadahnuta Harryjem i Archiejem koju je ilustrirao umjetnik Christian Robinson, bit će objavljena 8. lipnja, a Meghan će dati svoj glas za verziju audioknjige, naveo je izdavač. 

"'The Bench' je nastala kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se Archie rodio. Ta pjesma postala je ova priča", priopćila je vojvotkinja.  "Nadam se da će 'The Bench' odjeknuti u svakoj obitelji, bez obzira na sastav, kao što je i u mojoj."

Podsjetimo, Archieju od prvog dana na svijetu, odlukom roditelja, nije mu bilo suđeno da odrasta na dvoru, a zbog toga nije niti dobio titulu princa koja mu je bila namijenjena. Meghan i Harry htjeli su da Archie odrasta izvan fokusa javnosti kojem je izložena cijela kraljevska obitelj već dugi niz godina, a podrazumijeva i odrastanje "pod protokolom". Njegovi roditelji vješto su kršili gotovo svaku tradiciju kraljevske obitelji, pa su ga svijetu odlučili otkriti dva dana nakon njegovog rođenja pozirajući ispred dvorca u Windsoru, umjesto na bolničkom stepeništu kako su to dosad radile vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i Harryjeva majka princeza Diana. Osim toga, njegovo ime nije se znalo do trenutka upoznavanja s Meghaninom majkom Doriom Ragland i kraljicom Elizabetom.  Uslijedili su mjeseci medijske tišine nad mladom obitelji koja je Archieja čuvala od znatiželjnih bliceva. Prvo službeno pojavljivanje s većinom kraljevske obitelji koje je bilo zabilježeno kamerama bilo je njegovo krštenje u srpnju 2019., a na istom se nisu mogli pojaviti kraljica Elizabeta i princ Philip.

Meghan i Harry nisu dozvolili medijima praćenje ceremonije, ali su nakon svega dali izjavu te na društvenim mrežama popratili vlastitim fotografijama, što je po nekima opet, bilo odstupanje od protokola kraljevske obitelji. Početak 2020. za Archieja bio je i novo životno poglavlje uopće. Naime, Meghan i Harry odlučili su otići na šestotjedni odmor u Kanadu kod Meghanine majke, Archiejeve bake, Dorie Ragland te tako potaknuli glasine da će se tamo preseliti i nastaviti obiteljski život. Buckhingamska palača nije htjela demantirati glasine na upite medije. Uskoro je stigla i službena izjava para kako odstupaju od svih kraljevskih dužnosti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije