PONOSI SE SVOJIM GODINAMA

Velika zabava Nine Badrić! Na proslavu njenog 50. rođendana došla brojna poznata lica

nina badric
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/15
04.07.2022.
u 21:32

Nina je zabavu povodom svog 50. rođendana organizirala u jednom zagrebačkom restoranu, a prije nekoliko dana otkrila je da na proslavi očekuje oko 140 gostiju među kojima su bili brojni poznati poput

Pjevačica Nina Badrić danas slavi 50. rođendan, a tim povodom napravila je veliku proslavu za svoju obitelj i prijatelje. Nina je zabavu organizirala u jednom zagrebačkom restoranu, a prije nekoliko dana otkrila je da na proslavi očekuje oko 140 gostiju. Otkrila je i da je za menu bio zadužen chef Marin Rendić, a za dobru atmosferu angažirala je jedan bend koji svira u klubovima u Beogradu. Badrić je za ovu prigodu odjenula bijelu kratku haljinu koju krasi veliki cvijet. Kombinaciji je dodala decentnu ogrlicu i sandale.

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Na proslavu Nininog 50. rođendana došli su brojni poznati poput glumca Enisa Bešlagića koji je došao u društvu supruge Sabine i kćeri Asje. Na proslavu je došla i Anica Kovač, sestre Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac, pjevačica Jelena Rozga.  

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Na proslavu su došli poduzetnica Snježana Schillinger i njezin suprug Franz, kao i glazbenik Petar Grašo.

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Inače, Nina uvijek ističe da se ponosi svojim godinama, a i ranije je najavljila veliku zabavu za okrugli 50. rođendan. - Ja se ponosim svojim godinama. Ne skrivam se, ne bježim od njih. Danas je privilegija stariti - kazala je pjevačica tada.

Podsjetimo, Nina je sredinom lipnja predstavila svoj novi album 'Peristil Sentimenti' koji je snimljen prošle godine na koncertu koji je održala povodom svog rođendana, a tamo je izvela najljepše pjesme Splitskog festivala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?