NetTV Plus najavljuje

Velika svjetska turneja Lepe Brene - Spektakl počinje u Lugner City-ju u Beču!

25.10.2017.
u 07:00

NetTV Plus najavljuje Brenin veliki koncert 11.11. u Lugner City-ju u Beču, kojim otpočinje velika turneja najveće zvijezde Balkana!

Breninu turneju prati najveća TV platforma naše dijaspore, NetTV Plus, koja je pokrovitelj velike svjetske turneje “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva?’,koju Brena započinje koncertom 11.11. i kreće u pohod na cijeli svijet!

,,Želim da se zahvalim NetTV Plusu što ćemo zajedno biti na turneji i što su omogućili da veliki broj mojih vjernih slušalaca i poštovalaca u Austriji može da pronađe karte u njihovim poslovnicama. Velike stvari mogu samo najveći da urade! 

Ovo je ujedno i proslava 35 godina moje karijere koju želim da podijelim sa svim svojim fanovima.  Sigurna sam da ćemo dobro da se zabavimo i da će biti za pamćenje.’’, izjavila je Lepa Brena.

Kako smo saznali karte u pretprodaji su planule, zato požurite do NetTV Plus prodavnica u Beču, Salzburgu i Linzu i obezbijedite sebi mjesto. 

Sve informacije pronaći ćete na https://nettvplus.com/lepabrena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije