Marijana Marković

Velika čast je biti među 150 najuspješnijih osoba

06.05.2016.
u 07:00

Marijana Marković iz Prnjavora bila je prošle godine Miss BiH. Djevojka koja govori nekoliko stranih jezika, bila je nominirana i među 150 kandidata Večernjakova pečata. O svom zvjezdanom statusu najljepše u BiH, natjecanju za Miss svijeta, kao i o privatnom životu, Marijana je progovorila za Večernji list.

- Nakon što sam izabrana za najljepšu u zemlji, bila sam izgubljena i nisam ni sama vjerovala u to, ali kasnije, kada su se dojmovi slegli, osjećaj je bio izvanredan. Veliki je to uspjeh kao i sama činjenica da sam ja bila izabrana svijetu predstaviti svoju državu BiH. To mi je predstavljalo veliku čast, kazala je Marijana. Nakon pobjede u BiH, išla je na natjecanje u Kinu. Kina je jako lijepa zemlja i sam narod Kine bio je jako ljubazan, što je moje dojmove o toj zemlji i poboljšalo. Bili smo smješteni u Saniju. To je mjesto poznato po svojim tropskim pješčanim plažama. Obišli smo i Peking i mnoge druge velike gradove. Uistinu sam oduševljena onim što sam vidjela. Voljela bih ići ponovno, priznaje nam Marijana. Većinu svog vremena ova lijepa djevojka provodi na fakultetu. - Obrazovanje mi je jako bitno. Studiram engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Banjoj Luci. Osim manekenstva, voljela bih se okušati i u glumi. Ali, za sad mi je fakultet na prvom mjestu, ističe. U slobodno vrijeme voli šetati u prirodi, pročitati neku dobru knjigu te se družiti s obitelji i prijateljima. Što se tiče kandidature za prošlog mjeseca završeni Večernjakov pečat, otkrila je da je bila jako iznenađena. - Nikad nisam očekivala da ću jednog dana biti kandidirana za 150 najuspješnijih ljudi u BiH i vrlo sam zahvalna ljudima koji su me izabrali. Ipak je to velika čast, s osmijehom govori ova lijepa studentica.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije