BEZ DLAKE NA JEZIKU

Vedrana Rudan progovorila o sinu: 'Balavac u pedesetoj jedva čeka da mu majka crkne'

Vedrana Rudan
Damir Špehar/Pixsell
09.08.2021.
u 21:10

Čitatelje svog bloga Rudan je prvo iznenadila kad je napisala da se razvodi, potom je na blogu otkrila i da se ponovno udaje, a u jednoj od posljednjih objava dotaknula se i odnosa sa sinom i unukom kojeg, kako je istaknula, nije vidjela mjesecima.

Književnica Vedrana Rudan proteklih mjeseci privlači pozornost svojim objavama na službenoj stranici. Čitatelje svog bloga prvo je iznenadila kad je napisala da se razvodi, potom je na blogu otkrila i da se ponovno udaje, a u jednoj od posljednjih objava dotaknula se i odnosa sa sinom i unukom kojeg, kako je istaknula, nije vidjela mjesecima prije nego što joj je ovih dana stigao u posjet. “Sin mi je rekao: “Kreši sam zabranio da ti dolazi dok ne dođeš k pameti. Svojim ljubavnim piz******** osramotila si čitavu obitelj.“

„Od****“, rekla sam, „imaš svoj život. Nećeš me ucjenjivati unukom. Mogu i bez tebe i bez njega.“ Spustila sam slušalicu", napisala je Rudan na svom blogu pa se osvrnula i na svoj odnos s unukom. 

"Nije da ja ne volim Krešu, ne volim sina, ali današnji unuci nisu kakvi su nekad bili. Mene je u Krešinim godinama veselila šetnja s nonom kroz polja orošena šumskim jagodama. Kad dođe k meni, sjedne za moj pisaći stol, krene igrati igrice, noge drži na stolu i izgovara: “Sok! Čips! Pohano!“, kaže Rudan.

Prepričala je i kako je izgledao Krešin dolazak kod nje. Sin, očito ljutit zbog njezinih poteza, ostavio je Krešu kod bake i odjurio bez pozdrava. 

“Stara, jesi li slijepa? Svi te ti muškarci iskorištavaju.“ „Kako ti, sine, ne vidiš da i ja iskorištavam njih?“ „Mama! Ti si starica! Ostat ćeš gole gu***e!“ „Ne brini ti o mojoj gu***i. Brini o svojoj. Ti si balavac u pedesetoj koji jedva čeka da mu majka crkne da bi uselio. Zašto sebi sam ne kupiš kuću?", upitala ga je Rudan i kao primjer navela životni put Elona Muska koji je danas jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. 

Podsjetimo, poznata spisateljica nedavno je mnoge iznenadila objavom da je  njezinom braku s odvjetnikom Ljubišom Drageljevićem došao kraj. U skladnom braku proveli su 30 godina pa je mnoge vijest o razlazu poprilično iznenadila. Nakon što je otkrila zbog čega se odlučila razvesti, najavila je i vjenčanje sa 16 godina mlađim partnerom te je javnost putem društvenih mreža zamolila za privatnost u narednom periodu. Brojni pratitelji i dalje se pitaju je li to sve što Rudan piše proteklih tjedana na svom blogu istina ili je riječ o dobroj šali. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar roker
roker
12:53 10.08.2021.

Zna gospodja na što se Hrvatice i Hrvati pale pa pokušava glumiti influencericu. Nije važno što se ona upire zaraditi šolde, važno je da milijun pušača puši ovakve spike.. Rudan je ženska verzija Ćire, ako je nema 2 tjedna u medijima smisli neku glupost i svi sretni.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije