MODNI STIL ZA PAMĆENJE

Već se danima priča o štiklama pobjednika Eurosonga, a ovo im je cijena

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
28.05.2021.
u 17:42

O modnom stilu benda koji je pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu brine se stilist Nick Cerioni koji im je za finale odabrao dizajn talijanske modne kuće Etro i glam rock izdanjem odlično je pogodio i dobio pohvale modnih kritičara.

Damiano David ime je koje se ovih dana neprestano spominje, a jednako ga se spominje na modnim stranicama kao i onima posvećenima glazbi. O modnom stilu benda koji je pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu brine se stilist Nick Cerioni koji im je za finale odabrao dizajn talijanske modne kuće Etro i glam rock izdanjem odlično je pogodio i dobio pohvale modnih kritičara.

Modnim znalcima pažnju su privukle Damianove cipele s potpeticom koje nose potpis Christiana Louboutina i čija cijena iznosi oko 12 tisuća kuna. Bez problema se David u njima kretao pozornicom dok je izvodio pobjedničku pjesmu u Rotterdamu. Victoria De Angelis, osnivačica benda Måneskin rekla je kako su u odabiru odjeće za Eurosong cijelo vrijeme svoje ideje iznosili dizajnerima iz modne kuće Etro i dogovarali se oko svih detalja, a modna inspiracija bio im je stil Led Zeppelina i Jimi Hendrixa. 

- Na modu gledamo kao na vlastito izražavanje, mislimo da ona daje dodatnu snagu porukama koje šaljemo. To pogotovo vrijedi u svakodnevnom životu, a pomaže nam pronaći vlastiti identitet i mjesto u svijetu, tako što se osjećamo dobro u vlastitoj koži - komentirao je Damiano odnos benda prema modi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije