ZABRINUT JE

Uvijek iskreni Enis Bešlagić: Samo govorimo tko je koga ubio. Sami smo tome krivi

Marko Prpic/PIXSELL
22.03.2021.
u 08:46

Glumca Enisa Bešlagića trenutno se može gledatio kao Jadranka u RTL-ovoj seriji "Blago nama", a uskoro ćemo ga opet gledati i kao voditelja showa "Superpar".

- Ako mogu povući paralelu između Jadranka i mene, bila bi to zaigranost i gdje se on u nekim situacijama ponaša djetinjasto. Možda i ja tako znam nekada napraviti. - opisao je Bešlagić svoj lik u intervju koji je dao za Avaz.ba. osvrnuo se i na projekt "Superpar" i rekao kako se nada da će se projekt uspješni snimiti i završiti uz pridržavanje svih mjera kojih se treba pridržavati tijekom pandemije.

Kao otac osvrnuo se na odgoj svoje djece i izrazio strah od onoga što se svim mladima ostavlja u naslijeđe na ovim prostorima. 

- I oni, koji nisu roditelji, se plaše za budućnost omladine koja razmišlja gdje će i kako će živjeti, posebno ovdje na ovim prostorima kojima ostavljamo samo odnos prema prošlosti, ne dajući im ništa u budućnosti, nikakav pogled, nikakvu pruženu ruku. Samo govorimo tko je koga ubio. Ostavljamo im jedno zlo iza nas koje dolazi. Mislim da bi svako trebao pogledati film 'Quo vadis, Aida' koji, zaista, na kraju ostavlja tu jednu nadu i ljudskost za generacije koje dolaze, za djecu koja su došla, koja su nerođena, a koju mi već, nažalost, osuđujemo da pripadaju ovim ili onim, svrstavamo ih u grupe. Sami smo tome krivi. Mislim da smo se svi zatvorili pretjerano i da nam treba više otvorenosti, pristupačnosti, razbijanja predrasuda, kako svojih, tako i tuđih - rekao je Bešlagić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije