nakon dijagnoze tumora

Usprkos bolesti Oliver Dragojević se sprema vratiti na scenu

Jurica Galoic/Pixsell
01.10.2017.
u 16:33

Olivera Dragojevića (69) viđaju u splitskoj bolnici gdje je nakon dijagnoze tumora na plućima započeo s liječenjem. Pjevač ne traži nikakav poseban tretman pa ga sreću kako strpljivo čeka na svoj red kod liječnika kao i ostali pacijenti, piše 24sata.hr. 

Neki su ga viđali kako se po nekoliko sati zadržava u bolnici zbog čega su pomislili kako su ga zadržali na liječenju, no pjevač je na kućnoj njezi. Usprkos bolesti glazbenik se sprema vratiti na scenu. 

U splitskom HNK najavljen je njegov nastup 15. listopada s Gibonnijem, Tedijem Spalatom i Marijanom Banom. Koncert pod imenom “Vjeruj u ljubav” organizira Županijska liga protiv raka povodom 50. obljetnice humanitarnog rada. 

Kako nam kaže Tedi Spalato, nije se čuo s Oliverom jer ga nije htio uznemiravati. Spalato kao i ostatak izvođača i organizatori koncerta poštuju Oliverovu želju za privatnošću.

- Okupila se prava splitska ekipa koja se pokazala odgovornom u društvenim aktivnostima kad su u pitanju humanitarni koncerti. Ovo će biti poseban koncert s puno emocija. Nastavak je to priče od prije deset godina kad se ista ekipa okupila na Prokurativama za gradnju Centra za onkologiju u splitskoj bolnici - kaže Tomo Mrduljaš, producent koncerta.

Oliveru su tumor dijagnosticirali nakon što mu je početkom kolovoza pozlilo na sprovodu njegova prijatelja glazbenika, Remija Kazinotija. Do tad se odlično osjećao. Oliver se ovo ljeto odmarao u obiteljskoj kući na Korčuli.

- Energija mi je normalna, ne bojim se. Bolest je bolest, svako pati na svoj način i bori se da ustraje i da gura dalje - rekao je glazbenik početkom rujna za srpski Blic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije