Horor na setu:

Upali su usred snimanja serije i počeli pucati

Horor na setu
14.10.2016.
u 08:35

Glavne zvijezde Jennifer Lopez (47) i Ray Liotta (61) već su otišli kući kad su na snimanje druge sezone TV serije 'Nijanse plave' u Brooklynu u New Yorku banuli naoružani muškarci.

Pucali su po produkcijskoj ekipi, ali nitko, nasreću, nije stradao. Policija je odmah zatvorila set i uhvatila napadače. Lopez u seriji glumi samohranu majku i detektivku Harlee Santos. 

Na set je bila tek došla glumica Kathryn Kates kojoj su u prikolicu na setu banule dvije asistentice te joj rekli što se zbiva. 

- Rekle su mi da im muškarci prijete i neka zaključam vratam. Kada sam krenula zvati policiju, muškarci su počeli lupati na moja vrata. Prije toga se čula pucnjava. Policija je brzo došla i uhvatila napadače, sve se smirilo kroz pet minuta - ispričala je glumica.

Osim produkcijske ekipe i Kathryn, na setu je bio i glumac Warren Kole koji je trebao snimiti posljednju scenu u danu, no snimanje je otkazano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije