HEATHER MENZIES-URICH

Umrla glumica koja je glumila Louisu von Trapp u filmu 'Moje pjesme, moji snovi'

25.12.2017.
u 21:38

Heather Menzies-Urich umrla je na Badnjak, a tumor na mozgu bio joj je dijagnosticiran prošlog mjeseca

Glumica koja je glumila Louisu von Trapp u filmu "Moje pjesme, moji snovi" umrla je u 69. godini, samo četiri tjedna nakon što joj je dijagnosticiran tumor na mozgu.

Heather Menzies-Urich umrla je na Badnjak, a tumor na mozgu bio joj je dijagnosticiran prošlog mjeseca, rekao je njezin sin Ryan, a prenio portal TMZ.

"Heather je bila dio 'obitelji'. Doista nema drugog načina kojim je moguće opisati članove ekipe filma 'Moje pjesme, moji snovi'", kaže se u izjavi nositelja autorskih prava skladatelja Rodgers & Hammerstein.

"Bila je vesela i pozitivna članica u skupini sedmero djece. Sretni smo što smo je poznavali i i ona će sretno i dalje živjeti u tom prekrasnom filmu. Nedostajat će nam", navodi se.

Menzies-Urich imala je 15 godina 1965., kada je premijerno prikazan film "Moje pjesme moji snovi" u kojem su glavne uloge igrali Julie Andrews i Christopher Plummer.

Film je osvojio deset Oskara.

Rođena 9. prosinca 1949. u Torontu, Heather Menzies-Urich udala se za glumca Roberta Uricha s kojim je nekoliko puta glumila.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?