TUŽNA VIJEST

Umrla glumica Annie Wersching (45), jednu od važnih uloga odigrala je i s Goranom Višnjićem

Annie Wersching
Instagram
30.01.2023.
u 08:58

Annie Wersching preminula je u subotu nakon bitke s karcinomom koji joj je dijagnosticiran prije tri godine. Tužnu vijest potvrdio je njezin shrvani suprug, također glumac Stephen Full (53).

Annie Wersching (45), američka glumica poznata po glavnoj ulozi Renee Walker u filmu 24 i ponavljajućim ulogama u nekoliko američkih televizijskih serija, kao što su Bosch i Timeless, preminula je u subotu nakon bitke s karcinomom koji joj je dijagnosticiran prije tri godine. Tužnu vijest potvrdio je njezin shrvani suprug, također glumac Stephen Full (53). 

- Danas je u duši ove obitelji velika praznina. Ali ona nam je ostavila alate da to ispunimo. Našla je čudo u najjednostavnijem trenutku- napisao je Full na društvenim mrežama otkrivši da je ostao bez supruge s kojom je dobio i troje djece 12-godišnjeg Freddieja, 9-godišnjeg Ozzieja i četverogodišnjeg Archieja.

- Nije joj bila potrebna glazba da bi plesala.  Naučila nas je da ne čekamo da nas avantura pronađe. Govorila je: "Idi ga pronađi je. Posvuda je.' I naći ćemo ju" - kazao je Full o svojoj supruzi. Annie je za opaku bolest saznala u ljeto 2020. godine, a unatoč teškoj dijagnozi Annie nije odustala od glume, a snimala je sve do prošle godine. Posljednje uloge ostvarila je u seriji 'Star Trek: Picard' i 'The Rookie'. Karijeru je započela prije više od 20 godina u dobi od 24 godine. U početku su joj redatelji nudili male, ali istaknute uloge u serijama "Opća bolnica" i "Supernatural".

Foto: Instagram

Glumila je i u serijama "Vampirski dnevnici", "Castle" i "Timeless" u kojoj je stala uz bok našeg Gorana Višnjića, a njihovim druženjima sa seta u nekoliko se navrata pohvalila na društvenim mrežama. 

Ljubiteljima videoigara ostat će u sjećanju kao Tess iz popularne videoigrice "The Last of Us" kojoj je posudila glas, a ta joj je uloga prije 10 godina donijela veliku slavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?