Nakon tragedije u Srbiji

Umjesto svadbe, zaručnici pokopani

25.06.2016.
u 08:00

Tragedija koja je potresla Srbiju i mještane Banatskog Dvora, kada je Sabinu Vidu (18) na smrt nožem izbo njezin bivši dečko Milan Cimeša(24) s kojim je nesretna djevojka čekala i dijete pa se kobno bacio pod vozilo, i dalje je priča u koju mještani Sabinina rodnog mjesta još ne mogu povjerovati. Jučer su na vječni počinak članovi obitelji, prijatelji i susjedi ispratili Sabinu koja je slovila kao dobra i pametna djevojka u malom banatskom mjestu nadomak Zrenjanina.

Sa suzama u očima, Katarina Sredić (19), Sabinina prijateljica i susjeda kaže: - Milana sam poznavala. Nisu dugo bilo zajedno, svega 4 mjeseca. Onda je Sabina zatrudnjela, pričala mi je kako planira vjenčanje u rujnu. Milana je upoznala na Facebooku, nije ga dobro ni poznavala. Jedino znam da su se porječkali oko nečega i da ona više nije željela biti s njim. Katarina objašnjava kako je Milan gajio snažne osjećaje prema Sabini.

- Mislim da nije mogao prihvatiti činjenicu da se Sabina ne želi pomiriti s njim. Bila je mlada, puna života, život je bio pred njom. Uvijek me je lijepo pozdravljala. Tek je završila školu, živjela je s majkom, očuhom i dvojicom mlađe braće. Velika tuga, priča baka Ljubica Maljković.

Na groblju u Mihajlovu, u nazočnosti članova obitelji i rodbine, kao i kolega iz bivše tvrtke AD “Radijatori” iz Zrenjanina, ispraćen je i Milan Cimeša(24), mladić koji je nakon ubojstva djevojke presudio i sebi.

- On je posljednja osoba za koju bih rekao da je sposoban ovakvo nešto uraditi. Radio je nekoliko godina s nama. Uvijek je bio miran i povučen, što se dogodilo u njegovoj glavi, samo Bog zna. Otac mu je spremao svadbu, a vidite ovo, nemam što kazati - tužno je rekao Milanov kolega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije