Bh. pjevačica

Udala se s 18, osvojila 100.000 kn u showu, a sada je i skinula 20 kg. Ovako danas izgleda pobjednica 'Zvijezda'

RTL
05.01.2022.
u 09:05

Kao što je prije nekoliko godina oduševila članove žirija u Hrvatskoj, tako je Ilma Karahmet sada osvojila srca Deana i Dana Catena, modnih dizajnera koji stoje iza brenda Dsquared.

Pjevačica Ilma Karahmet 2018. godine pobijedila je u RTL-ovom showu 'Zvijezde', a dobila je i novčanu nagradu od 100 tisuća kuna. Glazbom se nastavila baviti i nakon toga, te nikada nije odustala od želje da uspije u tom svijetu. 

Čini se, ipak, da se njezini snovi polako počinju ostvarivati. Naime, kao što je nekoliko godina ranije oduševila članove žirija u Hrvatskoj, tako je sada osvojila srca Deana i Dana Catena, dizajnera koji stoje iza brenda Dsquared.

Oni su je pozvali da pjeva na njihovoj proslavi nakon što je jedan od njih čuo kako pjeva na koncertu u Münchenu. Otkrila je to sama Ilma za srpske medije. 

- Do suradnje je došlo sasvim slučajno. Imala sam koncert u Münchenu, gdje se pojavio jedan od braće. Upoznali smo se, on je bio oduševljen mojim glasom. Pregledali su sve moje videe i pozvali me da baš ja gostujem na njihovoj rođendanskoj proslavi - kazala je.

Njzin video možete pogledati OVDJE

Inače, ova bosanskohercegovačka pjevačica je prošli mjesec otkrila kako je smršavjela 20 kilograma. Kazala je da nije bila na striktnoj dijeti te da je trebalo puno vremena da skine kilograme. više detalja o tome nije htjela podijeliti. 

- Ja inače volim uživati u životu, ne volim se opterećivati nekim stvarima, muzika je nešto najljepše što ja radim, tako da to sam sebi stavila na prvo mjesto - rekla je. 

Ova 21-godišnjakinja udala se kada je imala samo 18 godina. Njen suprug Sedin Lakača, rekla nam je ranije, bio joj je tada najveća podrška. 

- Moj suprug moja je najveća podrška i to ste mogli vidjeti i tijekom natjecanja. Među nama živi toliko emocija. Smatram da imam najdivniju osobu pokraj sebe i ponosna sam na to - rekla je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije