ŽIVOT NA VAGI

U show je ušla sa 134 kg, pa i poslije nastavila gubiti kilograme, ovako više ne izgleda

Marica Korolija
Foto: RTL
1/4
24.05.2023.
u 08:12

Prije nekoliko tjedana proslavila je rođendan, a fotke slavlja objavila je na Instagramu

Maricu Koroliju javnost je upoznala kada je bila među finalistima pete sezone emisije ''Život na vagi'' u kojoj je osvojila srca mnogih gledatelja. Marica je u show ušla s nešto više od 134 kilograma, a iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. Nakon showa izgubila je još 18 kilograma.

Prije nekoliko tjedana proslavila je rođendan, a fotke slavlja objavila je na Instagramu. Marica je navršila 36 godina, a između ostalih su joj čestitali i voditeljica Marijana Batinić i trener Edin Mehmedović. 

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Inače, poznato je da se Marica prije ulaska u show borila s teškim životnim problemima.

Neke od svojih problema već je podijelila ranije u emotivnoj objavi na Instagramu.  "Prije otprilike godinu bila sam na dnu. Od četiri posla odjednom prestala je dolaziti zarada od sva četiri (COVID) te sam išla ljudima kositi travu i cijepati drva kako bih mogla platiti račune. I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši, a ona samo šuti i ništa ne govori. Tu istu noć dobila sam broj od njenog sina da ga nazovem jer mu je pričala o meni i prije. Tu istu noć on mi je rekao da sam odličan profil za instruktora (moje trenersko iskustvo) i da što ja mislim o tome.. Naravno, objeručke sam prihvatila. Upisala sam prekvalifikaciju na Učilištu Laura, primljena na Život na vagi te sam promijenila svoj život za 360 stupnjeva", napisala je i dodala:  "Iz svega ovoga sam naučila da ona izreka doista vrijedi: kada ti život da limune, napravi limunadu. I evo me danas. Sretna sam, ispunjena, živim život punim plućima i okružena sam ljudima kojima vjerujem i koje volim", kazala je i dodala da je Edin Mehmedović, jedan od trenera iz showa, velik čovjek, ali da će "detalje zadržati za sebe". Edin je bio posebno ponosan na Maricu zbog transformacije.

Podsjetimo, Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog, a trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je ozlijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak. Njezina transformacija u showu ganula je i trenera Edu koji u finalu RTL-ova showa nije mogao sakriti suze kad je ugledao Maricu.  "Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla. Nisam uzalud radila na svojoj glavi, i to mi je najbitnije", rekla je Marica u finalu showa i rasplakala je ovim riječima svog trenera

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije