Ornela, Tarik, Kečkeš...

U Mostar stigli svi "hrvatski predsjednici"

Facebook
16.05.2022.
u 19:07

Ornela je objavila i fotografiju cijele glumačko-stvarateljske postave ove iznimno aktualne i britke komedije, a koja je doputovala u grad na Neretvi.

"Stigli smo u Mostar, grad u kojem sam rođena. Posebno će uzbuđenje biti danas igrati u Kosači u kojoj sam skoro pa odrasla", napisala je na svom Facebook profilu poznata hrvatska glumica Ornela Vištica uoči večerašnje izvedbe hit-predstave Predsjednici&ca u Mostaru.

Ornela je uz tekst objavila i fotografiju cijele glumačko-stvarateljske postave ove iznimno aktualne i britke komedije, a koja je doputovala u grad na Neretvi. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Ornela Vištica u toj predstavi Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba glumi bivšu predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, a mostarska će je publika moći gledati večeras od 20 sati.

Tekst čiji je radni naslov "Pretposljednja večera", Tarik Filipović još ranije je opisao kao političku satiru, u kojoj se Ivo Josipović (Siniša Miletić), Stjepan Mesić (Hrvoje Kečkeš), Franjo Tuđman (Tarik Filipović) i Josip Broz Tito (Boris Svrtan) okupljaju u stanu predsjednice Kolinde Krabar-Kitarović (Ornela Vištica) kako bi, kako je istaknuo za medije, udruženim snagama, a vođeni bogatim političkim iskustvom, pronašli recept za spas zabrinjavajuće hrvatske situacije.

Tekst potpisuju Boris Svrtan i Tarik Filipović, koji je i redatelj ove kazališne uspješnice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije