Bend Banana

U braku je 25 godina, a čak 20 provela je s Draženom Zečićem

Banana
05.04.2016.
u 11:57

Kako bi dostojno proslavili dugogodišnju suradnju članica benda Banana, pjevačica Gordana Seko, "šefa" Zečića iznenadila je tortom

Dražen Zečić i prateći bend Banana proslavili su 20 godina suradnje u primoštenskoj Aurori uz tortu i Zekino desertno vino. Na estradi su već 30 godina, a čak 20 proveli su svirajući kao prateći bend Dražena Zečića. Ovoga Uskrsa na nastupu u primoštenskij Aurori zadarski bend Banana i Zečić proslavili su 20 godina suradnje. 

- Bilo je lijepih i ružnih stvari ali prevladale su one lijepe. Izdržali smo i kad nam se nije dalo pa se ponekad svaka noć činila kao zadnja no u ovih 20 godina ipak je pobijedila ljubav. Kad se osvrnem na sve to, moram priznati da je to dugi niz godina ali pamtim samo lijepe trenutke i hvala im na tome, pohvalio je Dražen Zečić svoj bend. 

Kako bi dostojno proslavili dugogodišnju suradnju članica benda Banana, pjevačica Gordana Seko, "šefa" Zečića iznenadila je tortom. Nazdravili su i desertnim vinom koje godinama proizvodi splitski pjevač u Blatu na Cetini.

- U braku sam 25 godina, a s Draženom smo proveli 20 što je danas rijetkost. Dijeli smo sve važne trenutke od rođenja, smrti, odlazaka u bolnicu no unatoč svemu ostali smo zajedno. Mi smo jednom riječju velika obitelj  - rekla je Gordana Seko. Uz nju bend Banana čine njezin suprug Mihovil pjevač i gitarist, sin Marin koji svira klavijature, bubnjar Ante Plavčić te Daniel Sekula na bass gitari.

Na ovoj svečanoj obljetnici čestitali su im i mnogi kolege glazbenici poput Nene Belana, Mate Bulića, Jasmina Stavrosa te Mladena Grdovića s kojim su nekad davno i svirali. Osim Grdovića, Banana je godinama nastupala i s Tomislavom Ivčićem te Vinkom Cocom, a snimili su i dva samostalna albuma. Najdugovječniji obiteljski bend na estradi uskoro priprema i album dueta, a prvi singl trebao bi izaći do ljeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije