ava

U Beogradu me proganjaju seksi nogometaš

Ava
05.05.2016.
u 11:11

Nakon izlaska iz showa 'Parovi' splitska starleta na srpskoj televiziji vodi dvije emisije. Jedna ide ujutro, a druga navečer od 23-2.30 sati.

- Nije mi naporno. U showu sam bila 180 dana, od 0-24 pred kamerama. Spavala sam tri sata dnevno. Mrzim spavati, radoholičar sam - kaže Ava Karabatić koja noću gleda taj show kako bi bila upućena u zbivanja u kući. Požalila se da se u showu udebljala 2,5 kila. Zato su joj na televiziji dodijelili osobnog trenera s kojim svaki dan teše tijelo trbušnjacima i vojničkim sklekovima.

- Od srednje škole mogu napraviti 75 trbušnjaka u minuti - ponosi se Karabatić.

Žali se da joj u Beogradu nedostaju blitva, maslinovo ulje, drniški pršut i paški sir. S bivšom sustanarkom iz showa Marijanom nastupala je na brodu Sava, kojeg promovira Ante Gotovac, na srpski Uskrs. Otpjevala je svoj hit 'Tri puta na dan', koji na YouTubeu ima više od milijun pregleda.

- Biram s kim ću nastupati. Marijana je učena, pristojna i fina. Glazbeno i fakultetski je obrazovana - govori Karabatić o vrućoj crnki kojoj u “Parovima” nije mogao odoljeti napaljeni sustanar. Neprestano ju je pipao po bujnim grudima. Ava ističe da više nije starleta jer ima završen Filozofski fakultet u Zadru.

- Uvrštena sam u Wikipediju kao voditeljica ‘Parova’. Imam zanimanje. Uz moje ime nećete pročitati cifru. Pored engleskog, talijanskog, latinskog i ruskog, koje govorim, upisujem i tečaj iz nemačkog - ističe Karabatić na tečnoj ekavici.

Pohvalila se kako je veliki uspjeh pjesme 'Tri puta na dan' njezinu glazbenom timu otvorio vrata za suradnju s Lepom Brenom i Sandrom Afrikom.

- Imponira mi to. Brena mi je top od malih nogu. Volim i Mariju Šerifović, čija mi pjesma ‘Luda i pametna’ zvoni na mobitelu - kaže svestrana Ava. Srpski mediji povezuju je s Cecinim sinom Veljkom.

- Nemam veze s njim, sjedila sam stol do njegova na otvorenju restorana. Nije moj tip. Nisam ja za piletinu, moj odabranik mora biti barem pet godina stariji da imamo o čemu razgovarati - tumači Ava. Dodaje da sad nema vremena za dečke. No pohvalila se kako je u Beogradu proganjaju nogometaši.

- Stalno mi šalju cvijeće i pisma. Možda se i udam jer volim sportaše - hvali se Ava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije