U 24. GODINI

Tužna vijest! Iznenada preminula finalistica Miss Universe koju su svi obožavali

Foto: Facebook
1/4
23.05.2020.
u 11:35

Što je uzrok iznenadne smrti još uvijek nije poznato.

U 24. godini života preminula je misica Amber-Lee Friis. Prije dvije godine bila je Miss Universe Novog Zelanda, a tužnu vijest potvrdili su iz njezine agencije. - S neizmjernom tugom moramo vam obznaniti da nas je naša lijepa i talentirana Amber- Lee Friss iznenada napustila - stoji u njihovoj objavi agencije Talent Tree na Facebook stranici.

- Iskrena sućut obitelji i prijateljima. Počivaj u miru predivna damo - dodali su iz agencije. Što je uzrok iznenadne smrti još uvijek nije poznato. Predstavnik novozelandske policije u Aucklandu izjavio je za Fox News da je policija u ponedjeljak dobila dojavu o iznenadnoj smrti, no više informacija još uvijek nije dostupno. Nakon što je tužna vijest dospjela u medije od mlade misice počeli su se opraštati na društvenim mrežama, a među onima koje je ova vijest shrvala bio je i CEO Miss World Novog Zelanda Nigel Godfrey.

"Bila je jedna predivna duša s kojom ste uvijek 100% znali što dobivate. Bila je autentična, iskrena i zračila je energijom koju rijetki imaju. Voljeli smo je i poštovali je i bili ponosni što smo je nazivali prijateljicom, dugo nakon završetka natjecanja", napisao je između ostalog u emotivnoj objavi Godfrey.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije