JOHNNY DEPP SPISKAO SAV NOVAC

Tuži menadžere da su ga opelješili, a oni objavili navike rastrošnog glumca

Johnny Depp
01.02.2017.
u 21:53

Holivudski glumac Johnny Depp nedavno je tužio svoje menadžere da su pronevjerili 25 milijuna dolara. Uzvratili su udarac i objavili Deppov ‘popis za šoping’!

U tužbi koju je svježe razvedeni Johnny Depp podnio stoji da su menadžeri kompanije TGM ‘Pozajmljivali njegov novac, kasnili s podmirivanjem obaveza zbog kojih je glumac plaćao milijunske kazne…” i da je zbog njih doživio financijski krah, prenosi Net.hr

Menadžeri sad otkrivaju da je on sam kriv za novčane probleme i traže odštetu od njega – 560.000 dolara za neisplaćene honorare i priznanje da kompanija TGM za koju rade nije kriva. Uz to su objavili i sljedeći popis:

75 milijuna dolara je otišlo na 14 imanja i dvorac na jugu Francuske, otok na Bahamima, nekoliko kuća u Hollywoodu, par penthouse u Los Angelesu i farmu konja, piše Variety.

Popis ide i ide…

18 milijuna dolara potrošio je na renoviranje jahte, milijuni dolara za plaćanje i održavanje 45 luksuznih automobila, 30.000 dolara mjesečno na vina uvezena sa svih strana svijeta, tri milijuna dolara za ‘lansiranje’ pepela pokojnog Huntera S. Thompsona iz topa u Aspenu.

Desetine milijuna dolara je otišlo na ‘masivnu kolekciju umjetničkih djela, uključujući skupocjen nakit’, 70 gitara i 200 Warholovih, Klimtovih i Modigliani djela.

Milijuni su otišli na memorabilije Marilyn Monroe, Johna Dillingera i Marlona Branda. Kolekcija je tolika da je ‘potrebno 12 prostorija za njihovo skladištenje – održavanje košta milijun dolara’.

Na popisu se našlo i 300.000 dolara za plaće četrdeset zaposlenih, 150.000 dolara za plaće osiguranja koje prati njega i njegovu obitelj, 200.000 dolara mjesečno na privatne zrakoplove te desetke milijune dolazak na uzdržavanje obitelji, prijatelja i četiri milijuna dolara na propali biznis prijatelja glazbenika…

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije