SPREMA SE ZA POSAO

Trudna Doris Pinčić pokazala kako izgleda kad se probudi, bez trunke šminke

Doris Pinčić
Instagram
04.04.2023.
u 07:07

Video pokazuje kako se voditeljica Doris Pinčić Guberović (34) uređuje za posao. Doris umiva lice čistom vodom, a u opisu piše kako tako izgleda kada se Pinčić sprema za polazak prema HRT-u.

Na službenom profilu HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' osvanuo je neobičan video. Naime, video pokazuje kako se voditeljica Doris Pinčić Guberović (34) uređuje za posao. Doris umiva lice čistom vodom, a u opisu piše kako tako izgleda kada se Pinčić sprema za polazak prema HRT-u. 

- Dobro jutro. I to dobro jutro prije 'Dobrog jutra' -  šaptala je Doris, koja je nedavno potvrdila da je trudna, na snimci na kojoj nema ni trunke šminke na licu. 

 

 

Inače, Doris je od 2020. godine angažirana na ovoj emisiji, a gledatelji su je zamijetili i u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru kada je u emisiju pružila podršku vatrenima. Emisiju je vodila odjevena u navijačku majicu s kockicama, a pridružio joj se i kolega Ognjen. 

Osim voditeljske uloge, Doris smo u 'Dobro jutro Hrvatska' imali priliku vidjeti i u onoj novinarskoj. Naime, Doris se u kolovozu u emisiju javila s terena i to s Dolca.

- Poznajete ju kao izvanrednu glumicu, sjajnu voditeljicu, a sada ćemo vidjeti i koliko je odlična kao reporterka - najavila je svoju kolegicu Zlata Muck iz studija, a Doris je s mikrofonom u ruci opisala štand prepun mirisnog voća te razgovarala s vlasnikom, gospodinom Borkom iz Škabrnje. Razgovarali su o tome koliko često dolazi iz Škabrnje na Dolac te što se sve najbolje prodaje u Zagrebu.
Doris je i vlasnica tvrtke DPR d.o.o koja je registrirana za djelatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa, a prema podacima za prošlu godinu njezina tvrtka posluje odlično.
Naime, tvrtka je , prema podacima dostupnima na Poslovna.hr u 2021. godini ostvarila ukupni prihod u iznosu od 1.493.661,00 kuna, što je više za 297.572,00 kuna nego 2020. godine kada je imala ukupni prihod od 1.196.089,00 kuna. DPR d.o.o tijekom posljednje dvije godine posluje s dobiti, a u prošloj godini ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od 362.272,00 kuna. Tvrtka, koja je osnovana 2015. godine u Velikoj Mlaki, nije povećavala niti smanjivala svoj broj zaposlenih tijekom 2021. godine te i dalje ima dvoje zaposlenih.  

Dodajmo da Pinčić osim što vodi 'Dobro jutro, Hrvatska', radi i na drugim projektima HRT-a, festivalima i emisijama. Doris snima i radijske i televizijske reklame za razne brendove, piše kulinarski blog Kuhinja babe Eve, a dobit ostvaruje i kao influencer na Instagramu gdje je prati 254.000 osoba. 

Uspješna voditeljica je i idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske turističke zajednice naziva Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku. Ova kampanja se sastoji od 12 videa koje je Doris snimila u različitim dijelovima Hrvatske u trajanju od pet minuta.
Podsjetimo, Pinčić Guberović nedavno je za Gloriju otkrila i lijepe vijesti iz privatnog života. Uspješna poduzetnica tada je kazala kako čeka dijete sa suprugom Davorom Guberovićem.

- Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće - rekla je Doris.

Doris i Davora spojila je njihova ljubav prema planinarenju, a šuškanja o njihovoj vezi započela su u veljači 2022. godine. Tada su se zajedno uspeli na Kilimanjaro. Davor je fotografije s Doris objavio u svom putopisu. Svoju su vezu priznali u lipnju iste godine, kada je Doris objavila fotografiju na kojoj poziraju s crvenim motorom. Nešto kasnije, u listopadu iste godine, pokazala je svoj zaručnički prsten, a samo mjesec dana nakon su izrekli sudbonosno 'da' u tajnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije