Brigitte Macron:

Trik zahvaljujući kojem prva dama uvijek izgleda besprijekorno

Foto: AFP
1/2
24.12.2018.
u 08:44

Prva dama Francuske Brigitte Macron i njezin suprug, francuski predsjednik Emmanuel Macron organizirali su božićnu zabavu za djecu zaposlenika Elizejske palače. Nakon druženja s mališanima, bračni par podijelio im je i prigodne poklone.

Prva dama stigla je na zabavu u vrlo jednostavnoj odjevnoj kombinaciji koja je za nju postala svojevrsna "uniforma".

Foto: AFP

U većini službenih prigoda koje zahtijevaju poslovan, ali ne i previše formalan stajling, Brigitte odijeva istu kombinaciju – hlače, bijelu košulju ili majicu i sako, prenosi Zadovoljna.hr. 

U većini slučajeva radi se o odjevnim komadima istog kroja, užim hlačama i saku vojničkog kroja, a po potrebi se mijenjaju cipele koje variraju od klasičnih salonki do gležnjača.

Imati jednu kombinaciju kojoj ćete uvijek biti vjerni u poslovnim prigodama sjajan je ideja za sve neodlučne dame koje teško odabiru odjeću. Na taj način ne morate previše razmišljati o tome što odjenuti i u svakom trenutku spremni ste za izlazak.

Izgleda da je upravo to trik francuske prve dame zahvaljujući kojem uvijek izgleda besprijekorno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije