Rišpet predstavio novu pjesmu

Trenutci nježnosti: Anica Kovač s kćerima postala zvijezda glazbenog spota

28.06.2023.
u 18:29

Leticija i Viktorija sjajno su se snašle u novoj ulozi, a uz majku su tijekom spota gledale obiteljske albume te se prisjetile zajedničkih trenutaka odrastanja. Spot obiluje trenutcima nježnosti majke s kćerima

Sastav Rišpet sinoć je u Splitu otpjevao prekrasnu ljubavnu baladu koja će romantičnim stihovima punim ljubavi zasigurno postati omiljena pjesma mnogih zaljubljenih. Već danas na društvenim mrežama osvanuo je i spot najnovijeg djela, a u njemu je zablistala lijepa Anica Kovač kojoj su se ovaj put pridružile i kćeri Leticija i Viktorija.

Leticija i Viktorija sjajno su se snašle u novoj ulozi, a uz majku su tijekom spota gledale obiteljske albume te se prisjetile zajedničkih trenutaka odrastanja. Spot obiluje trenutcima nježnosti majke s kćerima, a sve u prekrasnom ambijentu stoljetnog imanja obitelji Ražnjević, piše Tportal.hr

'Rišpetovci ovom pjesmom slave žensku ljepotu i pokušavaju opisati onaj jedinstveni osjećaj provođenja vremena s voljenom osobom', kazao je Pero Kozomara te nadodao: 'Stihovi Roberta Pilepića 'Pitali me anđeli, odakle si, čija si, kada tako lipa si, ka' da jedna si od njih...' osvojili su Ivu Amulića i mene na prvu i sigurni smo da će se mnogi prepoznati u njima i pjevati ih zajedno s nama. Dodao bih i da nam je čast što nas je Tomislav Mrduljaš pozvao da zajedno s našim najpopularnijim pjevačima i autorima uveličamo Melodije Jadrana, reviju glazbe u kojoj nema nagrada i koja je zamišljena kao velesajam novih pjesama'.

Osim toga, u spotu je nekoliko trenutaka posvećeno i ambicioznom pothvatu starije kćeri. Naime, Leticija je ove godine kreirala sportske trenirke koje krase hrvatski simboli, a cijelu ideju prepoznala su i gospoda iz popularnog sastava.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije