UMIROVLJENI TEHNIČAR RASVJETE

Traži intervju s Oprom! Meghanin otac osobno dostavio pismo kraljici intervjua

Foto: REUTERS/CBS
1/2
28.03.2021.
u 20:53

Otac vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle, Thomas Markle, želi ispričati svoju stranu priče odnosa s kćeri.

Nakon bombastičnog intervjua Opre Winfrey s vojvotkinjom od Sussexa i bivšom glumicom Meghan Markle te njenim suprugom princom Harryjem, javio se i Meghanin otac Thomas Markle. Naime, umirovljeni tehničar rasvjete mnogih holivudskih setova odlučio se uputiti na adresu raskošnog imanja kraljice intervjua u Montecitu Opre Winfrey te joj osobno dostaviti pismo u kojem nudi svoju priču o odnosu s 39-godišnjom Meghan, piše The Sun koji je dostavio i Thomasove fotografije na Oprinom posjedu.

- Thomas je dostavio pismo Opri i pitao ju da ga kontaktira kako bi ispričao svoju stranu priče u odnosu s Meghan. Ovo nije poruka za Meghan i Harryja, namijenjena je Oprah - rekao je britanskom tabloidu upućen izvor.

Oprah inače živi samo milju od bogatog doma Meghan i Harryja s kojima nije progovorio gotovo tri godine, a svog zeta i unuka nikada nije ni upoznao.

Podsjetimo, Thomas Markle (76) odmah se nakon emitiranog intervjua dan nakon osvrnuo na ono što je čuo od kćeri i njezinog supruga princa Harryja (36) kod Oprah Winfrey. U spomenutom intervju najviše se pričalo o odnosu s kraljevskom obitelji i Meghan se tek kratko u tom razgovoru osvrnula kako ju je otac izdao i priznala je da se teško pomirila s njim nakon što je imao dogovor s paparazzima i dobio novac za snimanje uoči njezina vjenčanja na kojem se na kraju nije pojavio jer je, tvrdio je, doživio infarkt. – Ponavljam, žao mi je zbog onoga što sam učinio i ispričao sam se za to. Ne slažem se uvijek s onim što moja djeca rade, ali ih volim i nikada nisam prestao voljeti Meghan – rekao je Thomas.

Kaže kako je i Meghan njega razočarala jer je prekinula vezu s njim nakon što je završio u bolnici uoči njezina vjenčanja i ispričao je kako ga je tada nazvao Harry i rekao mu da se ništa od ovoga ne bi dogodilo da je njega slušao. Dodao je kako se on, za razliku od Harryja nikada nije oblačio u odoru Hitlera niti je poput Harryja gol igrao biljar. Sada je ponovno razgovarao s medijima a usput je i zaprijetio da će nastaviti javno pričati u medijima o svemu dok njegova kći i njezin suprug ne budu razgovarali s njim, a dao im je i rok od 30 dana. - Zaključak je da se nisam čuo s Harryjem i Meghan ni na koji način.

Uglavnom, budući da se ne čujem s njima, puštam priče u medije. Ako mi se ne jave u roku od 30 dana, napravit ću još jednu priču. Volio bih se čuti s njima. Kada odluče razgovarati sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima - rekao je Markle koji je priznao da je 2018. godine lagao kćeri da ne surađuje s novinarima i da je zadnji put pričao s Meghan prije njezinog vjenčanja s princem Harryjem u svibnju iste te godine. Kazao je kako se htio iskupiti, ali mu se oni ne javljaju i da zbog toga priča s medijima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?