SLAVNA GLUMICA

Transformacijom ostavlja bez daha! Nekad je imala 100kg, a sada ponosno šeta u tajicama i pokazuje liniju

Foto: Profimedia
1/4
30.10.2021.
u 20:19

Novim je fotografijama potpuno šokirala obožavatelje.

Glumica Rebel Wilson (41) u posljednjih je godinu i pol dana potpuno promijenila svoj izgled. Naime, izgubila je više od 35 kilograma, te potpuno promijenila stil života, a odvažila se i promijenila imidž. Novim je fotografijama potpuno šokirala obožavatelje. Naime, glumica se prije transformacije sigurno nikada ne bi odlučila za tajice, a sada ih ponosno nosi. Na paparazzi fotkama koje su izašle u javnost viđena je u sportskom izdanju kako šeće gradom, a mediji pišu kako je išla po peciva. 

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Rebel je kilograme suvišne kilograme izgubila zahvaljujući  treninzima i zdravom načinu prehrane. U 2020. godinu glumica je ušla s namjerom da smršavi i prozvala je 2020. godinom zdravlja. Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vježbao. Dugo vremena je govorila kako svoju debljinu ne vidi kao manu.

- Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Cure koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama - često je govorila prije Rebel. 

Nedugo nakon toga pronašla je i ljubav u zagrljaju 11 godina mlađeg dečka milijunaša Jacoba Buscha, no ljubavna idila nije potrajala. Već se neko vrijeme šuškalo o prekidu njihove veze, a glumica je to i potvrdila.

– Izgubljena u mislima ova slobodna cura korača prema Super Bowlu – napisala je Rebel u opisu fotografije.

Što je presudilo njihovoj ljubavi, za sada nije poznato.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije