različite reakcije na pjesmu

Tony Cetinski: Jacques me besramno kopirao

toni
Boris Ščitar/PIXSELL
03.03.2017.
u 16:37

Neke od domaćih zvijezda komentirale su pjesmu "My Friend" Jacquesa Houdeka s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Eurosongu, a njihove izjave prenosi story.hr.

Tony Cetinski bio je u svojim komentarima poprilično iskren, te je izjavio kako ga je Jacques razočarao jer je besramno kopirao njegovu interpretaciju pjesme "Caruso".

"Jacques je izuzetan vokalist koji je pažljivo slušao moju izvedbu ‘Caruso’ i pokupio taj šok moment mijenjanja tehnike pjevanja iz opernog u pop boju glasa. Navikao sam da me se kopira. Neka mu je sa srećom iako me u nekim lagama previše podsjeća na ženski vokal ali i to može biti dobar faktor iznenađenja. Nadam se da ga zbog izgleda neće usporediti s Pavarottijem, jer to ne bi bilo dobro učiniti Pavarottiju", rekao je Tony.

Ivana Kindl izjavila je kako ne sumnja u njega i kako jedva čeka vidjeti njegov nastup uživo. "Vrlo hrabra varijanta pjevanja dueta sa samim sobom, to je golema odgovornost i stres, moraš biti mentalno izuzetno jak", komentirala je pjevačica.

I Indira Levak pohvalila je svog kolegu: "Napravio je jedan novi iskorak svojim osebujnim stilom izvođenja, što Eurosong još nije imao priliku čuti. Pozdravljam ovaj hrabar potez i želim mu sreću."

Emilija Kokić ima samo riječi hvale: "Glazbena sam mentorica u svojoj školi pjevanja i poznavajući putanju glasa i tona, mogu reći kako je ova izvedba u tehničkom smislu savršena." Nije sakrila ni da joj se sviđa sama poruka pjesme.

Rajko Dujmić želi Jacquesu svu sreću, no smatra kako "ta izvedba traži drugog čovjeka".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije