POPULARNA VODITELJICA

Tončica Čeljuska o molitvi i najvećoj radosti: ‘Vrate me na ljudske postavke’

02.04.2024.
u 10:10

Urednica i voditeljica emisije ‘U svom filmu‘, popularna Tončica Čeljuska, komentirala je zašto ona više nije Tončica Čeljuska koja je nekad bila, kako u životu, tako i u poslu. Danas se, kaže, lakše nosi sa stresnim situacijama, a kada se u njima nađe, najviše joj pomaže molitva.

“Čovjek radi ono što misli da je u danom trenutku pametno i korisno, funkcionira sukladno iskustvu i karakteru, ali naravno kroz život se mijenja. Ona koja sam nekad bila danas više nisam. I u životu i u poslu. Neke stvari danas me manje stresiraju, imam više iskustva i ne primam toliko srcu mišljenja drugih. To dolazi s godinama. Moj odnos prema poslu uvijek je bio štreberski, ne volim površnost, takva sam i nekad i sad”, rekla je Čeljuska.

Molitva joj najviše pomaže u stresnim situacijama, a otkrila je i kako sluša afirmacije. Iako rado dijeli razne savjete na društvenim mrežama, poručila je da svatko, prije svega, treba slušati sebe.

“Najčešće osnovni uzrok naših posrtanja”

“U stresnim situacijama najviše mi pomaže molitva. Tada dobijem pouzdanje i sigurnost da netko veći od mene barem krajičkom oka gleda, što mi zaista pomogne, ali i okrene situaciju na dobro. Slušam i afirmacije, i to je korisno jer time mijenjamo neke negativne paradigme koje imamo i reprogramiramo podsvijest, a koja je najčešće osnovni uzrok naših posrtanja. No svatko ima svoj način i to je u redu. Bitno je što radi za vas”, poručila je voditeljica.

Iako ju je teško izbaciti iz takta, otkrila je kako joj živce ‘testiraju’ oni u njenoj najbližoj okolini. “Zaista sam dosta sabrana, teško me izbaciti iz takta, no postoje ljudi, i to u mojoj bližoj okolini, koji mi ipak povremeno testiraju živce. Ali i to shvaćam kao životni zadatak. Poslani su mi u život da bih se usavršila u razumijevanju i toleriranju drugačijih od sebe”, rekla je.

Iako o svom privatnom životu ne voli govoriti, otkrila je kako joj najveću radost pričinjavaju unuka i unuk. “Moja unuka i unuk su predivni, a najveća radost, najbolja terapija i odmor je biti s njima nekoliko dana. Vrate me na one najbolje ljudske postavke i pokažu mi što je doista važno i koliko je život zapravo sam po sebi velik blagoslov”, zaključila je Tončica Čeljuska.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije