Dom Sportova

Tomislav Bralić i klapa Intrade slavili 30. rođendan u Zagrebu

kalapa Intrade
14.12.2015.
u 09:10

Trosatni koncert vodila je Mila Horvat, a u pozadini su se puštale snimke čestitara među kojima su Oliver Dragojević, Danijela Martinović, Goran Karan i mnogi drugi

 U prepunoj velikoj dvorani Doma sportova Tomislav Bralić i klapa Intrade proslavili su svoj 30. rođendan na sceni.

- Oni su Hrvatima omiljena klapa, pronijeli su klapsko pjevanje diljem svijeta. Iza sebe imaju 14 albuma, a advent i prosinac već deset godina nisu zamislivi bez jednog velikog koncerta klape Intrade - rekao je pridruženi član klape i njihov 'kum' Zvonimir Sunara Suki.

Trosatni koncert vodila je Mila Horvat, a u pozadini su se puštale snimke čestitara među kojima su Oliver Dragojević, Danijela Martinović, Goran Karan, Neno Belan i mnogi drugi.

Publika je uglas s klapom pjevala gotovo sve njihove pjesme, a na noge su se ustali čim je krenula 'Stina pradidova' pa 'Zora bila', 'Večeras je naša fešta' te već pred sam kraj nezaobilazna 'Croatio iz duše te ljubim'. Kao gosti došli su Petar Grašo koji je za klavirom otpjevao presjek svojih najvećih hitova i Tedi Spalato koji je, između ostalog, solo otpjevao 'Dalmacijo povišću pritrujena'.

- Ja pjevam već dvadeset godina, a oni čak trideset. I imaju publiku za samo poželjeti, nadam se da i mene bar malo volite - rekao je Grašo.

Hrvatska glazbena unija klapi je dodijelila posebno priznanje i povelju za dugogodišnji rad a čestitke je prekinuo Tomislav Bralić.

- Dosta je sad priče bilo, ajmo pjevati dalje. A mi se kao klapa nadamo da ćemo to činiti još barem sljedećih trideset godina - rekao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije