ima dijabetes tipa 2

Tom Hanks progovorio o bolesti: Bio sam notorni idiot i razbolio sam se

Tom Hanks
Facebook
20.12.2016.
u 16:28

Glumac Tom Hanks progovorio je o svojoj borbi s bolešću. "Pripadam generaciji lijenih Amerikanaca, logično je da snosim posljedice zbog toga. Mislio dam da svoj zdravstveni problem mogu riješiti ako maknem pecivo kad naručim hamburger. Bio je to najgluplji mogući način", rekao je.

Glumcu je 2013. godine dijagnosticiran dijabetes tipa 2, koji može uzrokovati gubitak vida, otkazivanje bubrega, kardiovaskularne bolesti te amputaciju udova, najčešće nogu, ako se oboljela osoba ne pridržava strogih liječničkih uputa.

Dijabetes tipa 2 najčešće se povezuje s pretilošću, a od njega obolijevaju ljudi starije životne dobi.

"Bio sam notorni idiot i razbolio sam se. Živio sam neuredno, pa sjećate se kako sam izgledao. Bio sam debeo jer sam jeo smeće", rekao je, prenosi Index.hr. 

Morao se udebljati zbog uloga u filmovima "Philadelphia" i Castaway" no nakon njih nije vratio kilažu u normalu. Tom se ipak nada najboljem jer su mu liječnici rekli da bi se mogao riješiti bolesti ako smršavi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?