Leah Remini

'Tom Cruise vjeruje da sam ja sotona i da mu želim nauditi'

Tom Cruise
Byron Purvis/IPA/PIXSELL
20.12.2016.
u 09:24

Zvijezda serije 'Kralj Queensa' već godinama u javnosti iznosi 'prljavo rublje' Scijentološke crkve te tvrdi da oni svoje članove zlostavljaju i iskorištavaju

Glumica Leah Remini (46) otišla je 2013. iz Scijentološke crkve nakon trideset godina. Najveći pobornik tog pokreta, glumac Tom Cruise (54), zvijezdu serijala 'Kralj Queensa' gleda kao neprijatelja.

- Tom je toliko odan scijentologiji da mene naziva sotonom - rekla je Leah u showu Larryja Kinga te dodala da to vjeruju svi članovi scijentologije.

- Oni istinski vjeruju da im ja osobno želim nauditi - priznala je glumica koja već godinama u javnosti progovara o kontroverznoj religija koja, kaže, laže ljudima, iskorištava ih i čini im život nepodnošljivima. 

Tom Cruise je, tvrdi Remini, svjestan da je scijentologija organizacija koja vara ljude.

Leah je napisala knjigu 'Troublemaker. Surviving Hollywood and Scientology' u kojoj je opisala kako je otišla iz Scijentološke crkve, ali i Hollywooda. 

King je glumicu pitao zašto je scijentologija toliko povezana sa zvijezdama. 

- I nije povezana toliko. Kad pogledate brojke, jako mali postotak slavnih pripada toj crkvi - kazala je Leah, prenosi 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije