Madonna

Tko neće čekati ne mora više doći na moj koncert

Madonna
15.12.2015.
u 16:21

Madonna se nije baš proslavila koncertom u Manchesteru. Naime, nakon što jekoncert kasnio sat vremena, publika ju je, kad se napokon pojavila, dočekala zvižducima i uzvicima negodovanja. Jedna od najpoznatijih i najbogatijih pjevačica na svijetu prilično se iznervirala i publiku nazvala ‘bitches’, dakle u slobodnom prijedovu kuj..., da ne koristimo sada neki teži izraz.

Madonna je u poznatoj Manchester areni nastupila u sklopu svjetske turneje, ‘Rebel Heart’. Lokalne novine pišu kako je mnogima u publici dosadilo čekati početak koncerta, pa su zvijezdu večeri izviždali i zasuli povicima ‘Buuu’. Očito nervozna Madonna im je uzvratila:

- Video ekrani su se pokvarili pa smo morali čekati popravak. Nije u pitanju sebičnost dive. Svi koji se sada žale na kašnjenje, neka začepe, ili ne moraju više dolaziti na moje koncerte - rekla je Madonna zatečenoj publici. 

Jedan obožavatelj iz publike nakon koncerta je na Twitteru napisao: 

- Zakasniti 50 minuta bez ikakvog objašnjenja. Neprihvatljivo. Znaš, Madonna, ljudi sutra moraju na posao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije