PREDIVNA OBITELJ!

Tko je Vannin samozatajni sin koji je nedavno postao tata? Ima i prelijepu kćer koja joj nalikuje

02.12.2023.
u 20:52

Pjevačica Vanna nedavno se pronašla u najljepšoj životnoj ulozi - postala je baka! Prije nekoliko godina u rijetkom izlasku s obitelji pokazala je i samozatajnog sina.

Glazbenica Ivana Vrdoljak, svima poznata kao Vanna ove godine ostvarila se u jednoj od najljepših životnih uloga - postala je baka! Početkom srpnja ove godine njezin suprug, inače producent Andrija Vrdoljak navode je potvrdio - Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed - kazao je za portal Story.hr te otkrio kojeg je posla beba: - Sin je dobio djevojčicu, dakle unučicu smo dobili. Hvala vam na čestitkama i pozdrav - kratko se osvrnuo. Jedna od najpoznatijih glazbenica s ovih prostora inače svoj privatan život pokušava čuvati dalje od očiju javnosti. No ipak, nekoliko puta je na javnim događanjima fotografirana u društvu supruga, 26-godišnjeg sina Luke i četiri godine mlađe kćeri Jane. Nekoliko godina unazad, obitelj je pozirala na premijeri filma 'General' u pulskoj Areni. 

Poznato je da je Vannin stariji sin Luka studirao povijest i kroatologiju, a nedavno se i sama pjevačica osvrnula na njihovu podršku. - Zahvaljujući njima, stalno sam u toku s trendovima te općenito načinom razmišljanja i drago mi je zbog toga. Jedino tako znam živjeti. Osjećala bih se možda malo izolirano da to nije tako. Ne znam do kada će trajati, ali za sada sam zahvalna što mogu participirati u aktualnom svijetu i zbog djece. Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije