RASPRODALA TRI ZAGREBAČKE ARENE

Tko je Aleksandra Prijović? Srpska pjevačica živjela je u Hrvatskoj, a u braku je sa sinom teniske legende

05.10.2023.
u 18:27

Hoće li pjevačica u kasnim dvadesetima s trona skinuti i velikog Dinu Merlina koji drži rekord zagrebačke Arene s čak četiri rasprodana koncerta, doznat ćemo uskoro. No, jedno je sigurno... Da će stati uz bok velikanima poput Merlina i Zdravka Čolića koji kao od šale pune našu najveću dvoranu, nitko se nije nadao, pa čak ni sama glazbenica

Ime 28-godišnje srpske pjevačice Aleksandre Prijović ovih dana ne zaobilazi hrvatske, ali ni regionalne medije. Prijović je u gotovo rekordno kratkom roku postala regionalna megazvijezda, a to potvrđuje i podatak da je uspjela rasprodati čak tri koncerta u zagrebačkoj Areni i to nakon što je čak tri večeri pjevala pred publikom u krcatoj beogradskoj Štark Areni. Uspjeh je to kojim se ne može pohvaliti ni jedan glazbenik njezine dobi na području bivše države, a njezina turneja "Od istoka do zapada" u našoj bi metropoli mogla trajati dan više.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

 1/12

Naime, u srijedu je najavljen i četvrti Aleksandrin koncert u zagrebačkoj Areni koji bi se trebao održati 4. prosinca, a mnogi već sad nagađaju da će ulaznice i za taj datum planuti vrlo brzo. Hoće li pjevačica u kasnim dvadesetima s trona skinuti i velikog Dinu Merlina koji drži rekord zagrebačke Arene s čak četiri rasprodana koncerta, doznat ćemo uskoro. No, jedno je sigurno... Da će stati uz bok velikanima poput Merlina i Zdravka Čolića koji kao od šale pune našu najveću dvoranu, nitko se nije nadao, čak ni sama glazbenica koja isprva nije bila sigurna ni hoće li interes publike biti dovoljan za jedan koncert u Areni. 

– Osjećam se odlično, nevjerojatno, sretno, ispunjeno – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Doista ću dati sve od sebe da se dobro provedemo, da uživamo, da to svima bude provod za pamćenje – kazala je za Extra FM Prijović koja se u zvjezdanu orbitu vinula nakon natjecanja u popularnom srpskom glazbenom natjecanju ''Zvezde Granda'' prije nešto više od deset godina.

Tko je Aleksandra Prijović? Srpska pjevačica živjela je u Hrvatskoj, a u braku je sa sinom teniske legende

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije