Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Showbiz

Thompson vodi crkveni zbor od 35 pjevača

Djevojke iz zbora kažu da je Thompson odličan šef i nije strog. Vježbe u zboru održavaju se subotom i traju oko tri sata
13. listopada 2014. u 11:40 2 komentara 1354 prikaza
02.04.2013., Zagreb - Na Zupanijskom sudu nastavljeno je sudjenja bivsem premijeru Ivi Sanaderu, HDZ-u i ostalim optuzenima u aferi Fimi media.  Marko Perkovic Thompson. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Nedjeljom na misi u novootvorenoj crkvi Hrvatskih mučenika, čiji je inicijator gradnje Thompson, okupi se pola sela. Čavoglave broje oko 200 stanovnika. Zbor od 35 pjevača, koji čine uglavnom mlade djevojke i tek dva muškarca, vodi najpoznatiji stanovnik Čavoglava Marko Perković Thompson (47). Pjevač je ponos svojeg sela, tako da na misu dolaze i Markovi obožavatelji u majicama s njegovim imenom. Crkva Hrvatskih mučenika nalazi se stotinjak metara od Thompsonove kuće.
I dok je na trijemu sjedio u crnoj majici, u crkvu je došao u bijeloj košulji. Ušavši kleknuo je i prekrstio se ispred olatara. 
Misu je zbor počeo pjesmom "Glori Aleluja", a završio s "Rajska Djevo, kraljice Hrvata".
Nakon mise, brojni su vjernici ostali razgovarati s pjevačem. On je sa svima srdačno razgovarao i fotografirao se, a na kraju je otišao s fra Ilijom Mikulićem koji je predvodio svetu misu. Djevojke iz zbora kažu da je Thompson odličan šef i nije strog. Vježbe u zboru održavaju se subotom i traju oko tri sata.