Novi život poznatog pjevača

Thompson vodi crkveni zbor od 35 pjevača

02.04.2013., Zagreb - Na Zupanijskom sudu nastavljeno je sudjenja bivsem premijeru Ivi Sanaderu, HDZ-u i ostalim optuzenima u aferi Fimi media.  Marko Perkovic Thompson. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
13.10.2014.
u 11:40

Djevojke iz zbora kažu da je Thompson odličan šef i nije strog. Vježbe u zboru održavaju se subotom i traju oko tri sata

Nedjeljom na misi u novootvorenoj crkvi Hrvatskih mučenika, čiji je inicijator gradnje Thompson, okupi se pola sela. Čavoglave broje oko 200 stanovnika. Zbor od 35 pjevača, koji čine uglavnom mlade djevojke i tek dva muškarca, vodi najpoznatiji stanovnik Čavoglava Marko Perković Thompson (47). Pjevač je ponos svojeg sela, tako da na misu dolaze i Markovi obožavatelji u majicama s njegovim imenom. Crkva Hrvatskih mučenika nalazi se stotinjak metara od Thompsonove kuće.
I dok je na trijemu sjedio u crnoj majici, u crkvu je došao u bijeloj košulji. Ušavši kleknuo je i prekrstio se ispred olatara. 
Misu je zbor počeo pjesmom "Glori Aleluja", a završio s "Rajska Djevo, kraljice Hrvata".
Nakon mise, brojni su vjernici ostali razgovarati s pjevačem. On je sa svima srdačno razgovarao i fotografirao se, a na kraju je otišao s fra Ilijom Mikulićem koji je predvodio svetu misu. Djevojke iz zbora kažu da je Thompson odličan šef i nije strog. Vježbe u zboru održavaju se subotom i traju oko tri sata.

Komentara 2

RI
rimac
15:06 13.10.2014.

Ma divno...

JM
jezero-matica
15:24 13.10.2014.

Bravo Legendo!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije