Čavoglave

Thompson slavio 53. rođendan u crkvi, sve mještane pozvao na rakiju

Foto: PIXSELL/PIXSELL
1/3
27.10.2019.
u 16:59

- Marko me zamolio da vam kažem da mu je danas rođendan i da vas pozovem na rakiju kod njega pa eto svratite - rekao je fra Ivan.

Donio je on još sinoć neke gajbe, valjda će bit' kakva fešta u njega, rekla je za 24sata.hr jedna baka koja je išla u crkvu. Kuća Marka Perkovića Thompsona (53) u Čavoglavama nalazi se 100 metara ispod crkve Hrvatskih mučenika čiju je izgradnju inicirao i pomagao donacijama upravo pjevač.

U obiteljskom dvorištu igrala su se djeca i s ničim se nije dalo naslutiti da Thompson slavi 53.rođendan. Desetak minuta prije početka mise u 11.30 sati Thompson je sređen izašao iz svoje kuće i krenuo u crkvu. Odjenuo je sako, bijelu košulju i traperice, a pratila ga je supruga Sandra.

Ona je prva ušla u crkvu, a pjevač se zadržao ispred s prijateljima. Netom prije početka mise Thompson je ušao u crkvu, kleknuo pred križ i sjeo u prvi red pored supruge. Nije vodio crkveni zbor kao prije nekoliko godina. Kako su rekli mještani nema više vremena za probe sa zborom.

Thompson je među prvima primio hostiju, a svo vrijeme tijekom mise pjevao je crkvene pjesme. Na kraju mise fra Ivan je rekao kako je Marku danas rođendan.

- Marko me zamolio da vam kažem da mu je danas rođendan i da vas pozovem na rakiju kod njega pa eto svratite - rekao je fra Ivan.

Thompson se nasmijao, a mještani su mu krenuli čestitati rođendan. Strpljivo je pozirao i za selfieje. Pitali smo jednu grupu žena hoće li svratiti kod Thompsona na rakiju. 

- A da je nešto drugo u pitanju možda i bi. Vidjet ćemo ako budemo imali vremena - zaključile su kroz smijeh.

Thompson je svaki vikend u Čavoglavama, ako ne nastupa. Ondje je počeo graditi i novu obiteljsku kuću. Zasad je dignuo samo kamenu ogradu i postavio kontejner za radnike da imaju gdje odmoriti.

- Pravi je čovik. Šta čeka s izgradnjom kuće pitate? Ko će ga znat. Napravit će je, imat će veliko igralište za djecu - kažu za 24sata.hr mještani Čavoglava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije