Mariah želi održati koncert:

Teroristi me neće zaustaviti

Mariah
24.03.2016.
u 14:58

Iako Mariah Carey (46) navodno jako želi u nedjelju pjevati u Bruxellesu kako bi podržala njegove stanovnike nakon terorističkog napada, njezini je asistenti odgovaraju.

- Masu ljudi zabavljat će bogata razvedena pjevačica koja se slobodno odijeva. To koncert čini metom za napad poput onog u Parizu, na koncertu benda Eagles of Death metal - upozoravaju pjevačicu njezini agenti za sigurnost, kao i belgijska policija.

Organizatori su joj rekli kako postoji velika šansa da će aerodromi i dalje biti u potpunosti zatvoreni, što znači da Mariah i njezin tim neće moći doći na vrijeme jer će od najbližih zračnih luka u Nizozemskoj i Francuskoj morati putovati automobilom.

Pjevačica je zaručena za australskog milijardera Jamesa Packera (48) koji joj također sugerira da ostane na sigurnom, posebno radi njezine djece, Moroccan i Monroe (4), no Mariah tvrdi da se pariški scenarij ne može ponoviti jer će osiguranje biti jače nego ikada.

Gotovo odmah poslije terorističkog napada u utorak na aerodromu i podzemnoj željeznici u središtu Bruxellesa, Mariah je na društvenim mrežama objavila crtež u bojama belgijske zastave. Pozvala je sve obožavatelje da se pomole za žrtve tog bezumnog čina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije