BRZO SE OPORAVILA:

Tek se razvela od slavnog glumca, a već je objavila vezu s milijarderom

BRZO SE OPORAVILA:
17.01.2017.
u 08:44

Razvod glumice i Deppa tresao je svjetske medije, no čini se kako je Amber itekako spremna krenuti dalje, prenosi Net.hr

Amber Heard se prije samo dva dana službeno razvela od Johnnyja Deppa, a danas već mediji bruje o novoj vezi lijepe glumice.

Amber je navodno u vezi s američkim inženjerom i poduzetnikom, milijarderom Elonom Muskom.

“Amber je presretna što je razvod gotov, ali je još sretnija zbog toga što može javno objaviti vezu sa Elonom. Tijekom blagdana je govorila prijateljima koliko joj se on sviđa. Već ima nove planove i laknulo joj je što može nastaviti sa životom”, rekao je izvor blizak glumici za Mirror.

Heard je zatražila rastavu u svibnju prošle godine, nakon 15 mjeseci braka, te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. U zahtjevu za rastavom optužila je Deppa za nasilje u vezi, koje je kulminiralo u svibnju, kada joj je poznati glumac navodno bacio mobitel u lice i razbio nekoliko stvari u njezinu stanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije